Przeczytałam na Gumtree ogłoszenie, nic więcej nie wiem. Napisałam do tej dziewczyny, być może jest na Miau???? Jeśli wątek tego kotka już istnieje, poproszę o skasowanie tematu. Nie mogę pomóc jako DT, ale w ogłoszeniu jest zaoferowane finansowanie DT. Może ktoś pomoże? Wydaje mi się, że liczą się dni. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... 173667228#
Ostatnio edytowano Śro gru 16, 2009 13:07 przez gosiar, łącznie edytowano 3 razy
Tak by wychodziło, najlepiej to napisz do dziewczyn, które piszą o nim w wątku Palucha. Link odsyła dokładnie do strony, na której są informacje o tym biedaku...
Vega, napisałam bezpośrednio do osoby, która go ogłosiła na Gumtree i dostałam odp., że nic nie da się zrobić, dopóki nie ma deklaracji o DT. No sorki, kot umiera. W ogóle wątpię, czy jeszcze żyje. Na DT nie ma co czekać. Jeśli jest kasa, trzeba go chociaż podleczyć w lecznicy. Ginę w tym wątku paluchowym, tak szczerze. To jest sto stron i zdjęcie gdzieś tam na stronie jednej. A on wymaga natychmiastowej pomocy.
Przecież była mowa o pomocy w leczeniu.Żebyście zobaczyli pięknego Teksasa,kiedy był na działkach.Pani karmicielka nie mogła powstrzymać wymiotów.Cała głowa pokryta świerzbem,uszy to jedna rana.Została wyleczony jeszcze na działkach.Tak wyglądał przed adopcją.