jest jej naprawdę ciężko........suchej karmy która dostaje z Tozu nie ma jeszcze w tym miesiącu....
dzieki Twojej pomocy Kułko bezdomne kotki wczoraj smacznie jadły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kułko pisze:Jessi nie ma za codla futrzaków wszystko
Jak będziesz coś wiedziała o tym kotku od Pani Lili to proszę napisz. Jak by potrzebne były jakies kroplówki czy sprzęt to pisz. coś się skombinuje
jessi74 pisze:Kułko pisze:Jessi nie ma za codla futrzaków wszystko
Jak będziesz coś wiedziała o tym kotku od Pani Lili to proszę napisz. Jak by potrzebne były jakies kroplówki czy sprzęt to pisz. coś się skombinuje
wiem więcej, niedawno własnie wróciłam od pani Lili z dobrych wiadomosci to taka że kotek żyjepozostałe wieści mrożą krew w żyłach
kotek nie ma połowy jezyka, prawdopodobnie złamaną żuchwę
zaraz założę mu osobny wątek ,
Kułko, zastrzyki były zbawienne, bo kotka trzeba odzywiać podskórnie, ponieważ ma problemy z połykaniem![]()
Mruczeńka1981 pisze:Przepraszam,że tutaj, ale wraca nam z adopcji koteczka i nie ma gdzie pójść-może ktoś ma kawałek miejsca...
viewtopic.php?f=13&t=106009&p=5605162#p5605162
Kułko pisze:cholera nonawet nie chce myslec o tym jak to się mogło stać
![]()
Jessi czy pani Lila sobie poradzi z kroplówkami? Może przyjadę do ciebie i dokładnie powiem ci jak zmontować taką kroplówkę, na co zwrócić uwagę? (no chyba że wiesz:) )
mamucik pisze:Przepraszam, nie orientuje się o co chodzi z Silver, weszłam, żeby zerknać, co z dziewczynami spod TOZu, które będą jechac do mojej Hani.
Pogadajcie chyba z Gibutkiem, chyba Edytka ma jakis kontakt do kociego, domowego hoteliku - to we Wrocku. Tydzień czasu dużo by dał. Wczoraj odkryłam woreczek z dawno nie noszonymi kolczykami, mogłabym jakiś bazarek machnąć na ten cel.
jessi74 pisze:natasza25 pisze:Dzisiaj odebralam jeszcze malutka kicię. Ma 7 moze 8 miesięcy osowjona, mizista ale boi sie bardzo calej ferajny Beaty, która szalej po pokoju. Kicia nazywa sie Saba (wyjatkowo psie imie) to siostra Sylwka vel Tony z tego watku.
viewtopic.php?f=13&t=105909
Kotke koczowala w szpitalu wojskowym na Weigla, tam byla dokarmia przez dobra dobra duszę ktora ja przygarnęła ale nie potrafial wyadoptowac i do tego ma alergie na sierśc i slinę kota i psa (starsza kobieta)
Saba jest wysterylizowana, zaszepiona etc. (zdrowa)
Pilnie szukamy jej DT lub DS. Saba nadaje sie od razu do adopcji.
Czy ktos móglby dac Sabie DT trzymanie jej z ferajną chorych i leczonych kotów u Beaty to nie najlepszy pomysł. Dlatego szukamy jej DT na czas adopcji. Czy ktos móglby pomoc???
Saba ma dt u Kluska![]()
kicia już w nowym dt
Agness78 pisze:jessi74 pisze:natasza25 pisze:Dzisiaj odebralam jeszcze malutka kicię. Ma 7 moze 8 miesięcy osowjona, mizista ale boi sie bardzo calej ferajny Beaty, która szalej po pokoju. Kicia nazywa sie Saba (wyjatkowo psie imie) to siostra Sylwka vel Tony z tego watku.
viewtopic.php?f=13&t=105909
Kotke koczowala w szpitalu wojskowym na Weigla, tam byla dokarmia przez dobra dobra duszę ktora ja przygarnęła ale nie potrafial wyadoptowac i do tego ma alergie na sierśc i slinę kota i psa (starsza kobieta)
Saba jest wysterylizowana, zaszepiona etc. (zdrowa)
Pilnie szukamy jej DT lub DS. Saba nadaje sie od razu do adopcji.
Czy ktos móglby dac Sabie DT trzymanie jej z ferajną chorych i leczonych kotów u Beaty to nie najlepszy pomysł. Dlatego szukamy jej DT na czas adopcji. Czy ktos móglby pomoc???
Saba ma dt u Kluska![]()
kicia już w nowym dt
Ogłoszenia SABY
Allegro: http://www.allegro.pl/item917077062_sab ... oclaw.html
Gumtree: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z186506668
jutro będzie więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], smoki1960 i 104 gości