SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 8:21

Dziewczyny, jestem. Ale dla mnie kluczowa pozostaje sprawa transportu do Siedlec. Żeby sprawa był jasna - gdyby coś nawaliło nie mogę zabrać kotki do siebie, nie mam jak jej odizolować, więc musi być wszystko dograne!
Nie mogę dodzwonić się na pkp i sprawdzić jak wygląda trasa przejazu - przez jakie miejscowości jedzie pociąg. jeśli zahacza o Łódź, mogę zabrać i kota do Łodzi, ale musi go ktoś odebrać z dworca. Muszę w miarę wcześniej wiedzieć co z Siedlacami - bo muszę zdążyć na pociąg. Sprawdziłam pobieżnie połączenia - jesli wyjadę z Wwy o 6 rano, jestem we Wrocku po 11, potem mam pociąg o 14 i w Wwie jestem o 19:20 - nie wiem, czy to nie za późno na przejazd do Siedlec?
Wtedy pozostaje mi opcja wyjazd 22:50 i przyjazd o 5:20, po czym wyjazd o 10 jesli się nie mylę i przyjazd do W-wy o 15:20. Ale moze w czymś się rąbnęłam. Z wstępnych informacji jakie dostałam wynika, że w grę wchodzi raczej przyjazd w niedzielę... po prostu muszę jak najszybciej wiedzieć co z transportem do Siedlec, zeby zaplanować podróż. Jestem pod telefoniem jakaby co....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt lip 31, 2009 8:35

Własnie miałam napisac jaki status sprawy :wink:
Never zgodnie z naszą rozmową, możesz liczyć na mnie i moje wsparcie we Wrocławiu. Napisałam do Alessandry sms, ma do mnie oddzwonić i bedziemy dogadywać co z transportem do Siedlec. Z mojej strony może to być sobota - bez problemu, z niedzielą gorzej ale jakby co pozmieniam trochę plany i może być niedziela :wink:

Co do pociągów to sprawdzę ale wydaje mi się że te które jadą przez Łódź to są pośpieszne i jadą dłużej ( chyba z 1,5 h), te które jadą szybciej - intercity lub ekspres jedzie przez Poznań.

WAŻNE!!! Potrzebne transporterki! Ja niestety nie mogę pożyczyć swojego (mam tylko jeden i w planach łapanie kotów). Czy ktoś mógłby pożyczyć transporterek? Mamusia z małymi mogłaby być w jednym dużym chyba :roll: ale możeliwe że pojedzie jeszcze jedna kicia więc dwa potrzebne!

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lip 31, 2009 8:50

Tak teraz mnie olśniło, że najlepiej byłoby gdyby transporterki były z warszawy bo później bedzie problem z odsyłaniem ich do wrocławia :roll: Jestem w kontakcie z dziewczynami i mam nadzieję że uda sie wszystko załatwić :ok: jak nie, bedziemy prosić o pomoc w pożyczeniu transporterków.

Agness78

Post » Pt lip 31, 2009 9:01

Agnes, to ja tylko czekam na insterukcje telefoniczne, za chwilę wypadam z sieci, jeśli mogłabyś sprawdzić połączenia - będę wdzięczna. Może jakiś szybki pociąg jedzie przez Łodż? wtedy będą potrzebne 3 transportery.

Never

Post » Pt lip 31, 2009 9:06

Sprawdziłam połączenia w internecie:

9:30 => 16:00 ( 6:30h ) pośpieszny WRO-W-WA ( przez Łódź )
10:06 => 15:20 ( 5,14 h ) express/IC WRO-W-WA ( przez Poznań )
13:30 => 20:00 ( 6:30h ) pośpieszny WRO-W-WA ( przez Łódź )
14:30 => 21:00 ( 6:30h ) pośpieszny WRO-W-WA ( przez Piotrków Tryb )
14:06 => 19:20 ( 5,14 h ) express/IC WRO-W-WA ( przez Poznań )

Agness78

Post » Pt lip 31, 2009 9:13

Mój transporter już jest pożyczony :( Przed niedzielą go raczej nie odzyskam.
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pt lip 31, 2009 10:25

Jestem w kontakcie z wszystkimi dziewczynami. Transporterki potrzebne! Przynajmniej 2 szt ( 1 duży dla mamuni z małymi ). Alessandro - czy w razie czego możemy liczyć na transporterki od Was? Musiałabym rano je dostać lub odebrać gdzies we Wrocławiu. Prawdopodobnie Never przyjedzie o 11:20 do Wrocka. Mawin ją odbierze z dworaca i pomoże z fomalnościami :1luvu: bo ja mam o 12 lekarza :evil: :roll: :oops: Później dojadę do schronu i odwiozę Never z kociakami na dworzec.

Jakby coś to podaję numer do siebie: 609 523 887.

Agness78

Post » Pt lip 31, 2009 10:32

nigdy nei wiem, kiedy jest pisany post, bo ten durny czas forumowy chyba z kosmosu :evil:
dogadane jest w zasadzie wsio-teraz doszlifować , transportery podrzucimy, Agness, jesteśmy w kontakcie, wszystkim zainteresowanym wysłałam namiary na siebie nawzajem, teraz czekamy tylko na potwierdzenie sobota czy niedziela, do wieczora powinno być wsio wyklarowane. :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 31, 2009 10:35

nigdy nei wiem, kiedy jest pisany post, bo ten durny czas forumowy chyba z kosmosu :evil:
dogadane jest w zasadzie wsio-teraz doszlifować , transportery podrzucimy, Agness, jesteśmy w kontakcie, wszystkim zainteresowanym wysłałam namiary na siebie nawzajem, teraz czekamy tylko na potwierdzenie sobota czy niedziela, do wieczora powinno być wsio wyklarowane. :wink:

alessandra

Post » Pt lip 31, 2009 11:08

Never chce zabrac 3 transportery 8O ?
Przecie dziewczyna padnie!
Ja daje ten swój duzy na kółkach dla mamy i dzieci (wie o tm alessandra). I jest wielka krowa, tak tez technicznie nie zabardzo widze brać jeszcze dwa trasportery. Jeden to tak, ale dwa to już przegięcie.

Poza tym Klub Kotów Niewidzacych i Niedowidzących dokłada się do transportu kwotą 60zł.
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt lip 31, 2009 11:10

dubel - forum mi się muli :(
Ostatnio edytowano Pt lip 31, 2009 11:11 przez Never, łącznie edytowano 1 raz

Never

Post » Pt lip 31, 2009 11:10

Agness78 pisze:Jestem w kontakcie z wszystkimi dziewczynami. Transporterki potrzebne! Przynajmniej 2 szt ( 1 duży dla mamuni z małymi ). Alessandro - czy w razie czego możemy liczyć na transporterki od Was? Musiałabym rano je dostać lub odebrać gdzies we Wrocławiu. Prawdopodobnie Never przyjedzie o 11:20 do Wrocka. Mawin ją odbierze z dworaca i pomoże z fomalnościami :1luvu: bo ja mam o 12 lekarza :evil: :roll: :oops: Później dojadę do schronu i odwiozę Never z kociakami na dworzec.

Jakby coś to podaję numer do siebie: 609 523 887.

jestem na sekund,ę, chyba juz nie dam rady sie pojawic dziś. więc tak: wstępnie jadę jutro rano, trzymajcie kciuki żebym się obudziła o 5 rano albo dzwońcie, błagam :oops:
Wezmę tyle któw, ile będzie domków - wolę jechać na full. Jesli Łodz jest chętna na więcej niz 1 sztukę - bardzo proszę :twisted:
Ponieważ dziś do 17 jestem udupiona, błagam o telefony po godz. 17.na forum już raczej nie wejdę. w razie czego mogę pojechac też w nd lub w pn - tylko proszę o jasny sygnał. Najważniejsze dla mnie jest, żeby skontaktowały się ze mną telefonicznie osoby odpowiedzialne za odbiór kotów - czyli dziewczyna która by mogla przyjechać z Łodzi do W-wy i która zawiezie je potem do Siedlec, bo dla mnie najważniejsze jest żeby miec jasne informacje na temat przekazania kotow - tak jak wcześniej pisałam nie dam rady zatrzymać - gdyby coś się stało - żadnego z kotów ani na 1 noc.

Never

Post » Pt lip 31, 2009 11:14

marcjannakape pisze:Never chce zabrac 3 transportery 8O ?
Przecie dziewczyna padnie!
Ja daje ten swój duzy na kółkach dla mamy i dzieci (wie o tm alessandra). I jest wielka krowa, tak tez technicznie nie zabardzo widze brać jeszcze dwa trasportery. Jeden to tak, ale dwa to już przegięcie.

Poza tym Klub Kotów Niewidzacych i Niedowidzących dokłada się do transportu kwotą 60zł.

Marcjanna, wezmę i 4 jak będzie trzeba, skoro już jadę, to wezmę wszystko co dam radę. I proszę - żadnych ograniczeń, bo inaczej nie przyjeżdzam :twisted: skoro już mam przeżyć te uroczych 10 godzin w podrózy, to niech to ma jak największe przełożenie na pomoc kotom. Kurna, przecież to dla tych kotów sznasa na przyżycie. Poradzę sobie nawet i z 4 transporterami, jak ktoś mnie wsadzi do pociągu i z niego odbierze, błagam tylko o przygotowanie zapasu lignin jakby koty miały przygody, ja mam chusteczki do dziecięcych doopke jakby co i wezmę dobre zarełko na drogę.
więc jakby Łodż chciała więcej niż 1kota, to proszę bez skrupułow zamawiać :twisted:

Never

Post » Pt lip 31, 2009 11:18

podkłady i żarełko jakies podrzucę wraz z transporterami

alessandra

Post » Pt lip 31, 2009 12:25

Dziewczyny, pisze co ustalono:
* wszystko zaplanowane na sobotę i wolałabym żeby tak już zostało :oops:

1. Alessandra podrzuca do mnie transportery ( dziś lub jutro do 11:00),
względnie odbieram gdzie trzeba, ale proszę o info ( 2 szt póki co :wink: )
2. Przyjazd Never do Wrocka = 11:20
3. Mawin odbiera ją z dworca i zawozi do schronu. Mawin pomoże w formalnościach, chyba że Kicia lub ktoś z lepszymi układami może podjechać, żeby zapakować te koty co trzeba :wink:
4. Zabieramy: transporter nr1 kotka z oczkiem i dwoma maluchami które karmi ( do Siedlec), Kotka z maluchami w ciężkim stanie ( do Łodzi ) - transporter nr2
5. Zawozimy Never do pociągu, wyjazd o godzinie 14:00.
6. Przyjazd do Warszawy około godziny 19:20. Na dworcu kotki do Siedlec odbiera Olga i wiezie do Bożeny.

Jeśli będą zabierane inne koty również trzeba pomyśleć o transporterkach! Trzeba wiedzieć jakie koty - ja w schronie nie bywam i boje sie że mogę zabrać nie tego co trzeba :oops: już dzisiaj, początkowo kotki pomieszałam :oops: Błagam!!!! dziewczyny z Warszawy dogadujcie sie już co do odbioru w W-wie bo ja tego juz nie ogarnę. Olga wspomniała, że chce odebrać kotki z W-wy wschodniej (to podobno ostatni stacja). Macie do siebie numery telefonów, więc please dogadajcie szczegóły. Odezwę się później na forum bo teraz już nie mogę... też pracuję :oops:

Agness78

[poprzednia][następna]