Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 16, 2009 16:13

Iweta pisze:
estre pisze:Zaginął z targowiska w Szopienicach kot (kastrowany) Feluś. Mieszał na nim od 4 lat. W zasadzie nigdy nie opuszczał targowiska.
Targowisko jest zamykane na noc, wczoraj jeszcze był, dziś go nie ma. Teren przeszukany i nic. Myślałyśmy, że może został zamknięty w którymś kiosku na noc, ale niestety nie. Podejrzewamy, że mógł ktoś go zabrać.
Będziemy robić ogłoszenia, ale może przewinie Wam się gdzieś.

Obrazek Obrazek Obrazek

Rzeczywiście podobny

Obrazek

Z postu Teresy i zdjęć które zrobiła w schronie wynika że on tam był już w sobote, ale naprawde wręczy jest identyczny z tym od "estre", wydaje mi sie że to ten sam albo ma swojego klona
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto cze 16, 2009 16:36

Kleo pisze:
Iweta pisze:
estre pisze:Zaginął z targowiska w Szopienicach kot (kastrowany) Feluś. Mieszał na nim od 4 lat. W zasadzie nigdy nie opuszczał targowiska.
Targowisko jest zamykane na noc, wczoraj jeszcze był, dziś go nie ma. Teren przeszukany i nic. Myślałyśmy, że może został zamknięty w którymś kiosku na noc, ale niestety nie. Podejrzewamy, że mógł ktoś go zabrać.

Obrazek Obrazek Obrazek

Rzeczywiście podobny

Obrazek

Z postu Teresy i zdjęć które zrobiła w schronie wynika że on tam był już w sobote, ale naprawde wręczy jest identyczny z tym od "estre", wydaje mi sie że to ten sam albo ma swojego klona

Zadzwonimy. Dzięki!
Z tym, że jeśli jest od soboty to nie jest to Feluś.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto cze 16, 2009 16:44

podniose :?
ja dzis dostalam maila z innego schronu tam tez bardzo duzo kociakow,ponad 20 :(

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto cze 16, 2009 17:04

estre pisze:
Kleo pisze:
Iweta pisze:

Obrazek Obrazek Obrazek

Rzeczywiście podobny

Obrazek

Zadzwonimy. Dzięki!
Z tym, że jeśli jest od soboty to nie jest to Feluś.

To niestety nie jest Feluś. Przyjrzałyśmy się dokładnie umaszczeniu mordki i niestety to nie on.
Tracimy nadzieję, nigdy nie opuszczał targowiska.
Musiał go ktoś zabrać, jest bardzo ufny w stosunku do ludzi.

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto cze 16, 2009 17:09

może się znajdzie, może biega gdzieś po okolicy ...
naszą kotkę podwórkową przepędził inny kocur :(
zniknęła ehhh

a może go ktoś gdzieś w okolicznym domu zamknął?? gdzieś w piwnicy

ojjj, żeby się znalazł
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 16, 2009 17:53

Ja już nie mam sił do tych POTFORÓW!! Prze moment kiedy byłam w łazience..... wydłubały mi .....klawisze od laptopa :evil: :evil: :evil: :evil: Zastanawiam się czy oskórkowanie ich za to będzie wystarczające?
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto cze 16, 2009 18:12

hehehehehe :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto cze 16, 2009 18:30

He, he , he ale śmieszne :evil: jestem w plecy: komplet z ekoskóry- moja ukochana Balbinka-miał 6 miesięcy, kabina prysznicowa-Ryżykudła, Potfory -laptop i oparcia z krzeseł , a teraz dopiero zajarzyłam że szanowny zooplus wystawiał rachunki a z karty kredytowej pobierał średnio 20-30 zł więcej niż na fakturze. :evil: Napisałam do nich , ciekawe czym to umotywują :evil:
Obrazek

majencja

Post » Wto cze 16, 2009 20:33

Ale cisza wszyscy Maji sie wystraszyli :wink:

Nie nerwuj się Majka jak chcesz to mozesz swoje potfory nam podrzucić.Gacuś został oddzielony od matki bo wczoraj Kreska przeszla zabieg sterylizacji.Na zabieg pojechała też kotka wolnożyjąca(jest na Dt u moich rodziców o czym oni nie wiedzą bo sa na wsi :? :wink: )
Czyli kolejne dwie kicie po sterylce.

Pamiętacie Simsa(kocurka ok 3 mies) ?Trafił do nas w piątek ,prawdopodobnie zostal kopnięty ponieważ miał krwotok z noska i pekniete podniebienie.
Zaleźli sie właściciele którzy od niedzieli wydzwaniali w sprawie zwrotu kotka.
Powiedzialam że kota nie wydam po wcześniejszej obdukcji lekarskiej.
Dzis miałam czas i podjechałam z małym do chirurga.
Kociak po zbadaniu jest w jak najlepszej kondycji(pomijając świerzba).Nie ma złamań, ani innych uszkodze ciała.Podniebienie owszem pęknięte ale tkanki miękkie się zarosły więc to stare rany,albo poprostu urodził się z małym rozszczepem podniebienia(mam obdukcje lekarską )
Ludzie bardzo zainteresowani losem malucha powiedzieli że w razie operacji pokryją wszelkie koszty.
Jak się okazalo że moga maluch odebrać przyjechała cała rodzina.Podarowali na nasze bezdomniaki 100zł:)
Aha Sims tak naprawdę ma na imię Kubica,zapieprza po mieszkaniu z predkością światła czego miałam,próbkę u siebie w domu :wink:

Dziś do nowego domku Wiesiu zawiózł Feliksa naszego kociarnianego miziaka.Miejmy nadzieję ze kolejnemu kociakowi sie udlao znaleźć swoje miejsce na ziemi,choć z tego co wiem to nadal okupuje szafę.Tchórz wlazł pod szafe i tam siedzi :?

Moja mała Kiwulka po kontroli u weta nadal na antybiotyku i ma być lepiej .Oby było :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto cze 16, 2009 21:42

mar_tika pisze:Ale cisza wszyscy Maji sie wystraszyli :wink:

Albo raczej jej kociaków ;>D

mar_tika pisze:Dziś do nowego domku Wiesiu zawiózł Feliksa naszego kociarnianego miziaka.Miejmy nadzieję ze kolejnemu kociakowi sie udlao znaleźć swoje miejsce na ziemi,choć z tego co wiem to nadal okupuje szafę.Tchórz wlazł pod szafe i tam siedzi :?

O, a tak dumnie chodził po Kociej Chatce :>D

Fajnie, kolejny kociak ma DS :>]

Kondziu u nas przez dwa dni okupywał podszafy, podłóżko i podsofę ;>) dopiero potem zaczął łazić coraz swobodniej. Będzie dobrze :>)

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Wto cze 16, 2009 22:22

Witam Wrocilam z wakacji. Czy uda mi sie byc 1000 na watku?
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 16, 2009 22:33

:wink: No i udalo sie. Cos mnie kreca okragle cyferki. Na dodatek bylam 15 840 ogladaczem naszej 67 str. Uff tylko ta strona jakas taka nieokragla :D Widze ze zle wiesci przeplataja sie z dobrymi. Ot takie zycie.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto cze 16, 2009 22:33

:wink: No i udalo sie. Cos mnie kreca okragle cyferki. Na dodatek bylam 15 840 ogladaczem naszej 67 str. Uff tylko ta strona jakas taka nieokragla :D Widze ze zle wiesci przeplataja sie z dobrymi. Ot takie zycie.
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto cze 16, 2009 22:36

No no ,nie tylko cyferki Cię kręca, ale posty chyba też :wink: żeby tak od razu cztery naraz 8) :lol:

Witaj wakacyjna Dorotko :P
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto cze 16, 2009 22:38

Takim to dobrze , na urlopy się jeździ :evil: a inni pracować muszom :evil: A potforów nie dam chyba ze są fajne domki :D Jutro pojedziemy drugi raz dupki kłujnąć :twisted: za karę. A Borówa ? Borówa szaleje Obrazek
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]