Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Może jestem ślepa, ale ja na tym zdjęciu widzę tylko Inar.
marta79 pisze:To ja jeszcze niniejszym podziękować chcę Thorkatt za przecudnej urody myszki, przeznaczone na pomoc jopop (same myszki niewiele pomogą, bo ciut nieżywe są, ale mają inny potencjał). Oraz silianie i jej TŻ, którzy z wielkim poświęceniem te myszy do mnie dostarczyli.
Na razie bez bazarku - warszawianki - szykujcie się. Niedługo zdjęcia i zapisy. A jak myszy nie znajdą domków (w co serdecznie wątpię), to zrobię z nich mój pierwszy w życiu bazarek![]()
To co? Są chętni? (cena 6 peelenów i ewentualnie "co łaska" , dla pięknych krągłości rachunkowych)
Aleba pisze:marta79 pisze:To ja jeszcze niniejszym podziękować chcę Thorkatt za przecudnej urody myszki, przeznaczone na pomoc jopop (same myszki niewiele pomogą, bo ciut nieżywe są, ale mają inny potencjał). Oraz silianie i jej TŻ, którzy z wielkim poświęceniem te myszy do mnie dostarczyli.
Na razie bez bazarku - warszawianki - szykujcie się. Niedługo zdjęcia i zapisy. A jak myszy nie znajdą domków (w co serdecznie wątpię), to zrobię z nich mój pierwszy w życiu bazarek![]()
To co? Są chętni? (cena 6 peelenów i ewentualnie "co łaska" , dla pięknych krągłości rachunkowych)
Tak sobie zacytuję ten post z 27 lutego i zapytuję co z temi myszami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], raiya i 56 gości