Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 25, 2010 19:40 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

:mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sty 25, 2010 23:16 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Bardzo proszę nie wydawać mi nigdzie mojego kochanego Kacperka :twisted:
Lepiej mieć nie będzie nigdzie i niech tak już zostanie :wink:
Głaski dla całej gromadki.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto sty 26, 2010 8:54 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

ja nie mogę ale Kacperek wyrósł 8O 8O 8O to już prawdziwy Pan Kot. A pamiętam jak go zabierałaś bidoka takiego poślinionego z calici ze schroniska.......takie to małe było.....ale ten czas leci 8O
zdrówka dla kociastych i dla ludziastych ;)
:ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sty 26, 2010 8:58 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

czy chudodoopinek pewniej już staje na nogach? Aniu, czy lepiej z Kacperkiem?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto sty 26, 2010 9:01 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Piękne kociaste.

Pozdrawiam ciepło :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto sty 26, 2010 10:14 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

pisiokot pisze:
selene00 pisze:Jakby się komuś zdawało, że widziałam jakieś posłanko na tym zdjęciu, to bardzo by mi pochlebiał :ryk:
Dobrze Aniu, że wstawiłaś kolejne fotki! Ale wypas!!!!
Wiadomo coś o tej tajemniczej dolegliwości "chudej dupki"?

A teraz widać ? U mnie się wszystkie wyświetlają.

Wyświetlać to mi się wyświetlały, tyle że ja widziałam ino FOTEL :ryk:
Wymiziaj chudzieńki odwłoczek. Może chłopakowi masaż potrzebny.
Moc pozdrowień :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto sty 26, 2010 11:32 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

selene00 pisze:Wyświetlać to mi się wyświetlały, tyle że ja widziałam ino FOTEL :ryk:
Wymiziaj chudzieńki odwłoczek. Może chłopakowi masaż potrzebny.

Chłe, chłe :lol: Przez sekundę przyszła mi do głowy taka myśl, ale ją szybko odrzuciłam, uznając, że to niemożliwe, że ciocia Iwona to taki gapcio :wink:.

A Kacper ma się dużo lepiej - dzisiaj przycwałował na śniadanie prawie jak gdyby nigdy nic :evil: , żwawo biegnąc na swoich chudych nożynach i kręcąc zalotnie chudą doopką. Kiedy jadł lżylam go okropnie wymawiając mu:
a ) że musieliśmy wlec się w niedzielę, w trzaskający mróz, na drugi koniec miasta do lecznicy, a potem do laboratorium dwa razy, zamiast wylegiwać się na kanapie pod kocykiem :evil:
b) że w ciężkim okresie "przedwypłatowego" przednówku wydaliśmy na niego w sumie 108 złociszy (na leki, a przede wszystkim za wypasione badania) :evil:
c) że się ciężko stresowaliśmy, a pańciusia lała łzy nad baranem :evil:

wcale, ale to wcale się nie przejął, tylko darł ryjka, że chce jeszcze dokładkę.

Dzieci są takie niewdzieczne mowię Wam ... :roll:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sty 26, 2010 11:48 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

:ok:

to dobre wieści. A dziecko faktycznie takie mało wdzięczne się Wam trafiło! ;)

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto sty 26, 2010 13:42 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Pierwsza myśl, często jest najtrafniejsza!! :lol: I gapcio i ślepotek :ryk:
Obrazek

selene00

Post » Śro sty 27, 2010 9:07 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Wygląda na to, że za wcześnie się cieszyłam z dobrego samopoczucia Kacperka :( . Dzisiaj czuł się wyraźnie gorzej niz wczoraj - myślę, że może lek przeciwbólowy przestał działać. Chodzi sam, ale często się "pokłada", przysiada, jak wychodziłam do pracy leżal w koszyku smutny jakiś :(.
TŻ mnie pociesza, że jeżeli było to jakieś silne stłuczenie kręgosłupa czy miednicy (które mogło spodowować np. bolesny obrzęk) to musi minąć trochę czasu, żeby się wchłonęło i przestało mu dokuczać. Chciałam mu podać ostatnia tabletkę przeciwbólową, ale TŻ mnie powstrzymał. Stwierdził, że nie wygląda na bardzo cierpiącego, a jak mu podamy tabletke i ból odpuści to znowu będzie latał jak wściekły z Truśkiem, nadwyręży się i jeszcze bardziej się pogorszy. Jak jest obolały to chociaż leży i odpoczywa.
No nic, obserwujemy go i za kilka dni zobaczymy jak będzie. Moja chuda bidusia kochana :(.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro sty 27, 2010 9:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Oj Kacperku odpuść trochę z tym bieganiem i łobuzowaniem z Trusiem i się wykuruj chudzinko :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 27, 2010 9:17 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

oj, lepiej chyba sprawdzić jednak co tam Kacperka boli bidoczka.
może sobie coś zwichnął? nie kuleje?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sty 27, 2010 9:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

Bidulek :( Co mu jest u licha?! Diagnoza, typu "może", to żadna diagnoza :(
Obrazek

selene00

Post » Śro sty 27, 2010 10:50 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

magdaradek pisze:oj, lepiej chyba sprawdzić jednak co tam Kacperka boli bidoczka.
może sobie coś zwichnął? nie kuleje?

Nie, nie ma nic zwichnietego raczej - Ania Zmienniczka w niedzielę dokładnie go oglądała, patrzyła jak chodzi. Macała centymetr po centymetrze kręgosłup, miednicę, nóżki.
On nie kuleje, chodzi na wyprostowanych nóżkach, normalnie stawia kroki, tylko, że po kilku, kilkunastu krokach przysiada. Jakby go plecki czy miednica bolała.
Poczekamy kilka dni i jak nie będzie lepiej to podjedziemy na rtg.

To nie tak, że go zostawiamy na pastwę losu :( . Od razu przecież pojechaliśmy do lecznicy. Ania Zmienniczka powiedziała, żeby go poobserwować z tydzień, że to najprawdopodobniej stłuczenie. Podobnie miałam m.in. ze śp. Pisiem, prawie przyprawił mnie o zawał, a po tygodniu maniakalnego latania po wetach, rtg i in. chłopak fikał jak nowonarodzony - samo przeszło.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro sty 27, 2010 10:56 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia wątrobowa i Kicia nerkowa

No przecież ani przez moment nie miałam na myśli zarzucenia Ci, że go zostawiasz na pastwę..... w życiu !
chłopaku nie obijaj swojej chudej doopki więcej :roll:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]