Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PumaIM pisze:A siatki bywają takie cieniutkie i jasne, że ich prawie nie widać, wyglądaniu nie przeszkadzają - no tylko faktycznie zrzucać nic się nie da. Ale to akurat może ku poprawie stosunków sąsiedzkich oraz z cieciem by było?![]()
Wyrzucanie różności przez okno nie jest na ogół uważane za kulturalne zachowanie
Mulesia pisze:Czy ktoś wypróbował coś takiego?
Jak się sprawdza?
http://allegro.pl/zabezpieczenie-okno-u ... 60925.html
Ktoś wie co to za firma "Kocie Okno"?
Axa76 pisze:Hmm, zastanawiam się, czy tego nie trzeba zgłosić, bo to nieuczciwe i skoro dają taką cenę, to mamy prawo to kupić i żądać towaru/usługi za tę cenę. +46 zł za kuriera oczywiście, jak piszą w opisie.
jozefina1970 pisze:Kluczyki, swetry można zrzucić z innego okna
A ja też mam do Was pytanie. Wymieniłam okna w sypialni, są inne (tzn. gabarytowo) od pozostałych, dawno wymienionych okien w mieszkaniu. Okna wcześniej wymienione są zabezpieczone ogranicznikami a w łazience jest osiatkowane. Tamte okna mają bardzo dużo miejsca "po bokach". Te w sypialni po boku mają "luzu" może ok 1 cm i żadnej możliwości hopsnięcia na górę okna (no nie wiem, czy hopsnęła by np. z parapetu na górę okna?) To jak myślicie: muszę tam zakładać ograniczniki? Okna są na razie nowe, żeby wywietrzyć, mogę zamknąć drzwi od sypialni i okna uchylić. Ale czy w każdej minucie, jak jestem w domu i wchodzę np. po coś do sypialni to jest możliwość, żeby kot się w takim oknie zaklinował? Wspiął się na nie po tym boku? Wcisną? Jak myślicie? Czy to durne pytanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jozefina1970, sherab i 107 gości