maczkowa pisze:Iza, kupuj, co potrzeba!
Ale!!! Animonda na zooplusie jest teraz do wyhaczenia 12 puszek za 64 zł, jest kod na animondę _20%, właśnie tyle chyba do lutego ma obowiązywac. jak ktoś ma plan zniżkowy 3%, to wychodzi za pakiet Fakt, że trzeba zamówić za 100 zl łącznie, żeby wysyłka za darmo, ale można założyć nowe konto i wówczas wysyłka jest za darmo. A może dałoby radę uzbierać ? Ja na razie nie dam rady, mogę zamówić w razie co, ale na razie finansowo już nie pomogę
Oferta super- ale czasy się zmieniły diametralnie. Zmieniła się też radykalnie skala naszych możliwości, pomocy z zewnątrz mamy znacznie mniej, a wydatki rosną.
Nie robię rozliczeń -tylko dlatego żeby się nie dołować. W tym miesiącu Ty jedyna, na początku miesiąca, kupiłaś nam puszki. Oprócz tego dwie Osoby -alicat i LimLim- kupiły po worku Josery z dodatkami.
Nietrudno sobie wyobrazić ile trzeba było zainwestować w całą resztę.
Żeby przetrwać ciągle musimy szukać oszczędności, gdzie tylko się da i na czym się da. Dlatego w tej chwili testuję tą opcję i szukam głownie ofert okazyjnych 40- 50zł( bo to teraz moje max.).
Kupując małe ilości i płacąc 1zł za wysyłkę do paczkomatu, jestem w stanie przetestować jakość puszek, których nigdy nie kupowałam i dzięki temu urozmaicam kotom dietę.
Ograniczyliśmy ilość puszek do minimum, to samo robimy z suchą karmą.
Nie wydaje mi się żebyśmy byli w stanie szybko uzbierać na zakupy w zooplusie, bazarki idą nam słabo, a zbiórki na wątku ostatnio spowolniły i skarpetę mamy pustą. Łatwiej uzbierać brakujace mi np. 20-30zł do małego zamówienia na olx.
Do tego kwestia dla nas ultra ważna- zazwyczaj puszki potrzebujemy na już, na kolejny dzień, lub następny. Zakupy okazyjne na olx są więc dla nas wygodne, bo np. puszki Animondy - dziś kupione mogą do nas dojechać już jutro( zawsze proszę o szybką wysyłkę).