zapraszam na zakupy, na wątek pomocowy, dla kotków z forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hikora pisze:Jak wiecie, mamy bloga.
Na blogu ukazują się fajne teksty.
Czasami tez ktoś coś skomentuje.
Oto wczorajszy komentarz:
"Pomóż kotom znaleźć nowy przytulny dom , to ja rozumiem . A jak chodzi o to , że porywacie cudze koty i od razu z nimi jechać na zabieg !!!!!!!!!!!!!!! To nie ludzkie ! Jesteście chorzy na głowę , że tak robicie ! Przyczyniacie się do wyginięcia gatunków zwierząt ! Może poszukać dla nich nowego właściciela , ale bez żadnych zabiegów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Autor oczywiście anonimowy..
Aż zajrzałam do tekstu, bo to sprzed roku, nie wszystko pamiętam.
Jak chcecie, to tu jest tekst, który tak oburzył:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/201 ... 3050133935
nie no wiesz, nie no skąd, przecież jak tak w ogóle można_aaaKotyRude2_ pisze:mnie zastanawia czy taki osobnik czy taka osobniczka w stosunku do swojej osoby czy też potomka lub potomki jest również za ciągłym rozmnażaniem bez ograniczeń...
_aaaKotyRude2_ pisze:a ja coś czuję że mnie ucho znowu nap....ten no hm mocno daje się we znaki...niedoleczone wiosną robi wielki powrót...się wścieknę i będzie trzeba mnie oddać na kwarantannę!
gatiko pisze:_aaaKotyRude2_ pisze:a ja coś czuję że mnie ucho znowu nap....ten no hm mocno daje się we znaki...niedoleczone wiosną robi wielki powrót...się wścieknę i będzie trzeba mnie oddać na kwarantannę!
Sok z żyworódki,do zapuszczenia jest super.
kalewala pisze:Pewna Pani chciała "zamówić" Bajaderkę. Umówiłyśmy się, że blokować adopcji nie będziemy, ale jeśli Bajaderką nikt się nie zainteresuje, to zawiadomię. Zawiadomiłam, Pani się bardzo ucieszyła, napisała, że zadzwoni.
Wczoraj.
I cisza.
Smutne.
Wczoraj cudem znalazł się tymczas dla dwóch z czwórki kociaków, które Ewa_mrau bardzo chwilowo umieściła w lecznicy, pakowałam je właśnie, zadzwonił telefon - pani chętna na jasnego kociaka. Opisałam sytuację, wzięłam trzeciego, miałam po drodze podrzucić.
Dojeżdżałam - sms - pani rezygnuje z kociaka...
Smutek.
Ech, ludzie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości