TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 05, 2014 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

spędziłam u Justyny kilka godzin w towarzystwie jej cudnych zwierzaków
relacja jutro ;)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob gru 06, 2014 12:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

czekamy z niecierpliwością

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob gru 06, 2014 17:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

ufff jestem, miałam dziś wesoły dzień z psem Pockerem , który zagoscil wczoraj u Justy a dziś w katowickim schronisku

a wczoraj - wymiziałam wszystkie sztuki minus jedna co się nie pojawiła nawet na minutke ;)
byłam na spacerze, z czwórką szczekających i jedna co śmiga jak wiatr ;)

obiecałam Justynie, że Wam opowiem jak wracalyśmy i co widziałyśmy...otóż :

idziemy i nagle nasz wzrok koncentruje się ciut dalej - przed pojemnikiem na ciuchy siedzi biały kot, nerwowo przeszukujemy kieszenie, a nuż zapodziała się jakaś saszetka..
kot siedzi nieruchomo
myslę - głuchy, slepy ? no nie rusza się - siedzi wyprostowany
patrze ja, patrzyJustyna

jak byłyśmy 5 m od niego obydwie w śmiech - to butelka plastikowa po płynie do prania robiła za kota..

tak to z kociarami jest ..wszędzie widzę koty, wszędzie..

i to zdjątko ze spaceru - na grzbiecie renifera przybywa mikolajowy Pocker ;)

Obrazek

Kocia Przystań prosiłabym bardzo o zdjęcia Gracji (wiem, że były robione, a poprzednie są rewelacyjne) na maila - ruszyłabym z wydarzeniem i ogłoszeniami, ona naprawdę bardzo potrzebuje czlowieka
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob gru 06, 2014 20:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

cyt z FB ;)

Wczoraj byłam u weta z Mikim i Lakim , Miki dostał Zyleksis a za tydzień ma dostać jad tarantuli, poziom cukru jest tylko nieco podwyższony .

Niestety z Lakim nie jest dobrze , znów jest problem z jego odsikaniem , mimo podawania nospy , znów musiał dostać silnie leki i prawdopodobnie czeka go w przyszłości poważna operacja Rozmawiając z dr mówiłam jej że Kocia Przystań szuka mu domu , i że boje sie czy trafi sie odpowiedni dom dla niego , i nawet dr powiedziała że by nie dała go do osoby niedoświadczonej , tylko do osoby która już miała lub ma kota z podobnymi problemami , u niego nie wystarczy tylko zmienić pieluszki, martwię sie o niego coraz bardziej , za często ma ten kamienny pęcherz trudny do wyciśnięcia ...

A wczoraj tez była u nas GOSIA (Mama Giny ) i dzialo sie , były fotki z Pokerem od Kasi Pisarskiej , i spacer z psami i z Gracją , Gosiu bardzo dziękuje :):):)

ja tylko dodam ,ze nowotwór Mikiego jest złośliwy, wiem, że będzie dostawał jad :placz: :placz:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Sob gru 06, 2014 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

mamaGiny pisze:ufff jestem, miałam dziś wesoły dzień z psem Pockerem , który zagoscil wczoraj u Justy a dziś w katowickim schronisku

a wczoraj - wymiziałam wszystkie sztuki minus jedna co się nie pojawiła nawet na minutke ;)
byłam na spacerze, z czwórką szczekających i jedna co śmiga jak wiatr ;)

obiecałam Justynie, że Wam opowiem jak wracalyśmy i co widziałyśmy...otóż :

idziemy i nagle nasz wzrok koncentruje się ciut dalej - przed pojemnikiem na ciuchy siedzi biały kot, nerwowo przeszukujemy kieszenie, a nuż zapodziała się jakaś saszetka..
kot siedzi nieruchomo
myslę - głuchy, slepy ? no nie rusza się - siedzi wyprostowany
patrze ja, patrzyJustyna

jak byłyśmy 5 m od niego obydwie w śmiech - to butelka plastikowa po płynie do prania robiła za kota..

tak to z kociarami jest ..wszędzie widzę koty, wszędzie..

i to zdjątko ze spaceru - na grzbiecie renifera przybywa mikolajowy Pocker ;)

Obrazek

Kocia Przystań prosiłabym bardzo o zdjęcia Gracji (wiem, że były robione, a poprzednie są rewelacyjne) na maila - ruszyłabym z wydarzeniem i ogłoszeniami, ona naprawdę bardzo potrzebuje czlowieka

Dziewczyny z Kociej Przystani prosiły o maila, żeby mogły wysłać zdjęcia.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Sob gru 06, 2014 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Obrazek

aleusha

Post » Pon gru 08, 2014 7:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

3.12 wyslalam zdjecia gracji i antonia na maila ktorego podala mi alienor w pw.

Josie

Od: Śro lis 14, 2012 19:58

Post » Pon gru 08, 2014 7:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Mówiłam o tym Justynie - niestety dopiero po wizycie mamaGiny. Justyny maila od wczoraj mam, proszę o Twojego mG na pw. 8)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 09, 2014 14:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Jak tam wczorajsza wizyta u weta?

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto gru 09, 2014 17:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro gru 10, 2014 4:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

cyt.

Kochani bardzo Wam dziękuje za like i za udostępnienia w sieci tego fanpage :):):)

A dziś byłam u weta z pampesową Gają ( miała być dwa lata temu uśpiona , bo pół roku wcześniej wypadła ludziom z okna i nie trzyma moczu , kału oraz nie chodziła , miała złamany kręgosłup i miednice, teraz chodzi , choć troszkę krzywo ) , kilka dni temu zesłabła tak jak kilka miesięcy temu m wtedy miała spadek cukru , i nie wiemy czy tym razem tez to było to samo ... i miała dziś pobierana krew .

Bona to koteczka już wiekowa , od wielu lat ma problem z oczkami , a od kilku tygodni ma pasek w drogach żółciowych , i na dzisiejszym USG jest nadal i przechodzimy na diete Hepatic , niestety wzrok juz prawie całkowicie straciła :(:(:( Ma dostawać krople naklof , musze wykupić recepte .

Matyldzia to też koteczka wiekowa , może mieć nawet z 14 lat , u mnie od 4 lat , niestety znów ma nawrót duszności, dostała steryd , na szczęście rak w jamie ustnej jest wyciszony i oby na jak najdłużej ...

No i dziś tez u weta była Majeczka bez ogonka, też seniorka która 3 razy wracała z adopcji , mimo iz miała dobre warunki , ma znów problem z zębami , tym razem kieł sie rusza i jest pod nim ropa , miała też dziś badania krwi , w piątek usuwanie kła i przegląd jej buzinki .

Kochani pilnie szukam klatki dla chomika, od mojej koleżanki syn dostał od dzieci w szkole na mikołaja chomika i nie maja go w czym trzymać , anie stać ich na zakup klatki , a może ktoś ma niepotrzebna w piwnicy ...
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro gru 10, 2014 7:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Klatka chomicza już znaleziona, ale nie wiadomo, czy chomik nie będzie szukał DS :wink: . Tak to jest z prezentami danymi bez konsultacji (zwłaszcza z rodzicami).
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 11, 2014 19:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Do bazarku na rzecz TYSKICH MRUCZKÓW ze swoimi fantami dołączyła gatiko. Zapraszam, może coś się spodoba, a jak nie to proszę podrzucać.
Obrazek

aleusha

Post » Czw gru 11, 2014 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

aleusha pisze:Do bazarku na rzecz TYSKICH MRUCZKÓW ze swoimi fantami dołączyła gatiko. Zapraszam, może coś się spodoba, a jak nie to proszę podrzucać.

Dla przypomnienia: viewtopic.php?f=20&t=166359
Obrazek

aleusha

Post » Pt gru 12, 2014 1:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV-Kacperek, Karolka, Blecki za T.M.:(:(

Kochani nieśmiało zapytam czy wszystkim osobom które deklarowały wpłaty udało się już wysłać pieniądze za lekarza na konto Justyny?

Lekarz :

Ania G :arrow: 20 zł
mamaGiny :arrow: 20 zł
meg11 :arrow: 20 zł
Alienor :arrow: 20 zł
alessandra :arrow: 50 zł
Agulas74 :arrow: 20 zł
marivel :arrow: :arrow: 20 zł
miko_bs :arrow: 20 zł
izydorka :arrow: 20 zł

RAZEM : 210 ZŁ
"...i w swoim cierpieniu odnajdziesz radość, jeśli jego celem będzie ratowanie czyjegoś życia"

ZENUŚ -MIŁOŚC MOJEGO ŻYCIA 17.06.2014 ['] LALUŚ 05.11.2013[']
Obrazek Obrazek

Ania G

Od: Pt paź 15, 2010 19:44

[poprzednia][następna]