Puszatek , jak rany, nie przesadzaj , anim troche podobna do takich Lidek , puszatków i tp. koleżanek
Iwoo - nie ma potrzeby przepraszać. Słowa po prostu czasem mają swoje życie - poważniejsze, wyluzowane.. Trzeba tylko zakładac dobrą wolę mówiącego/piszącego. [no, powiedzmy, że z wyjątkami na niektórych]
Jak kobieta mogła nie chcieć takiej kotki
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Mały jutro zabieg oka nie ma gałka pęknięta itd.... Mamuska mega kocha ludzi wystraszona na koty tak se nie ma tragedi boi sie i pewnie pilnuje małego ...Kto może mamuśce dać dt i ciachnać domek mniej zakocony to pilne ...
Z salonów do zbieraczki ............
Moje ścierwo lat dziesięć dziś spędzilismy pół dnia u weta zostało jej pół roku zycia wyniki książkowe ale serce do dupy , ma leki cudów nie ma
Frania dziś u weta jutro moze zabieg ma leki wyniki książkowe ale usg jakieś dwa guzy na dwunastnicy albo coś zalega albo guzy ...
Chłopina na leczeniu i kastracja w sobote musze odebrac
No i jedno co cieszy Mój Franek który mieszka u weta
alessandra pisze:tak przypuszczałam Piękny jest Ci on
Nooooooo kobita mi mówiła co go zabierałam JEST JAKI JEST a ja mówię jest cudowny a ona Kocio piekny i imię zajeb...... Jade o 16 po niego i z Franią bo nic się nie zmieniło
Mały już w domu po usunięciu oczka ....te koty to moja miłosc kotka tak się przekonuje taka miziasta , teraz jak weszłam to leżała na tapczanie i patrzy i gada jak podchodze to zaraz się mizia a mały