Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:Szalony Kocie (w zasadzie Kocico) jak zwykle chcesz mnie zabić moim własnym wstydem
Ale może i dobrze, bo w końcu ktoś mi pokazuje moje niedociągnięcia, na które nie ma wytłumaczenia - nawet życie na wariackich papierach nie tłumaczy tego.
Na tym wątku one są jeszcze malutkie słodziaki. Na drugim wątku - tam gdzie proszę o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków (w podpisie piękny baner od Ruru ... ten drugi, ten drugi) jest aktualny opis i aktualne zdjęcia - no wiem, nienajlepsze ale ja muzyczna jestem a nie plastyczna i artystycznych nie potrafię robić. A naprawdę starałam się bardzo.
Tak krótko - Dyzio jest strasznym miziakiem i przytulakiem. Jest wesoły i przyjazny, spokojny i ciekawski.
Zyzio - to ukochany brat Dyzia, bardzo spokojny, uwielbia spać w swojej kołderce (idzie z nim w pakiecie) to kot dla konesera, który doceni jego spokój i zrównoważenie a też uszanuje indywidualizm - lubi być głaskany ale bez przesady, lubi zainteresowanie ale bez przesady.
Prada - to kot "niewidzialny" spokojna, zrównoważona, cicha, lekko wycofana ale nie autystyczna - taktowna i bardziej obserwująca. Z nia trzeba bardzo strożnie - strasznie zniosła sterylkę, strasznie. Ten kto ją weźmie musi być bardzo cierpliwy i wyrozumiały ponieważ ona zaczęła po sterylce stronic od człowieka tzn. nie lubi gdy się ją dotyka. Chodzi, jje, pokazuje się ..... ale nie dotykaj.
To były kocięta.
Jest jeszcze mama dziewczynek - Bafi. To kot- cud, coś jak Carmen tylko jeszcze bardziej miziasta, bardzo uważna na człowieka, nigdy nie narzuca się, taktowna, wierna chodzi ale nie wpycha się i nie ma odruchów obronnych jak Carmen. Bardzo spokojna i zgodna 3-4 letnia kicia.
No i są jeszcze Coco i Channel - ale one chyba nie mają eksmisji w perspektywie. Ewa?
Kinnia pisze:Szalony Kocie (w zasadzie Kocico)
No i są jeszcze Coco i Channel - ale one chyba nie mają eksmisji w perspektywie. Ewa?
Kinnia pisze:Ewa Twoja rezydentka nie może juz byc kotem wychodzacym. Myśl kobieto, myśl. Nie może. Chyba, że w szelkach i na smyczy. Myśl.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, HerbertPrade, puszatek i 147 gości