Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2012 11:33 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Piękne koty.
A to małe szare jakie słodkie pcha się na ręce :1luvu:
To pewnie chłopak jak taki miziasty :)
Obrazek

bona_46

Od: Czw wrz 29, 2011 23:01

Post » Pon wrz 24, 2012 12:58 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Wspólnymi siłami, możemy odmienić ich los !!!
Prosimy o domki dla tych śliczności!!!
Prosimy o wszelką pomoc, jakiej możecie udzielić !!!

Jeśli chcesz i możesz pomóc, zajrzyj tu: viewtopic.php?f=1&t=144499

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon wrz 24, 2012 15:44 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

bona_46 pisze:Piękne koty.
A to małe szare jakie słodkie pcha się na ręce :1luvu:
To pewnie chłopak jak taki miziasty :)

Bożenko w schronisku większość kotów zanim zdziczeje pcha się do człowieka :cry: nawet duży dzikusek( jest na którymś zdjęciu) na początku na widok człowieka uciekał i prychał a teraz jak mnie widzi to wrzeszczy żeby go zabrać :cry:
joanna3113

Post » Pon wrz 24, 2012 17:40 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Bardzo przepraszam za zaśmiecanie watko, ale nawet tak czarny charakter jak ja nie chce zaśmiecać wątku horacy, ale cos napisać muszę, wiem że osoby czytające wątek horacy czytają też ten wątek

zacytuję z wątku

[quote="meksykanka"]Nie mogłam się dodzwonić do Basi... Już się zaczęłam kosmicznie denerwować.
Małgosia w międzyczasie zadzwoniła do Joanny...
Zapytałam się pani Małgosi dlaczego nie zadzwoniła po pogotowie, odpowiedziała że z Wrocławia nie będzie dzwonić. Próbowałam się dodzwonić ale nie odbierała moich telefonów. Zadzwoniłam do przychodni i poprosiłam znajomą pielęgniarkę o telefon do horacy albo jak się nie dodzwoni że poszła i zobaczyła co się dzieje. Okazało się że w domu był syn.

Maleństwa które są na wątku horacy, jak byłam w czwartek to jeszcze ich nie było, napisanie że są od paru dni...... zero komentarza.
Powtórzę to jeszcze raz jesteśmy na forum w którym chodzi przede wszystkim o dobro kotów.
joanna3113

Post » Pon wrz 24, 2012 18:12 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

nadrabiam zaległości w czytaniu - jestem na65 stronie, kibicuję cały czas :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 24, 2012 18:54 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Głupio mi ze na wątku musiałam pisać wyjaśnienia nie dotyczące kotów, ale przez takie oskarżenia niektórym osobom się odechciewa pomagać, kłótnie, awantury, a gdzie są koty, okropne, sama nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Bardzo wszystkich proszę bądźcie ponad, koty nic nie zawiniły :cry: One tak bardzo potrzebują domków :cry:
Ostatnio edytowano Pon wrz 24, 2012 20:53 przez joanna3113, łącznie edytowano 1 raz
joanna3113

Post » Pon wrz 24, 2012 19:26 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Asiu- Trzymaj się mocno.
Rób to co robisz, bo pomagasz kotom, a jak mówisz, to one są tu najważniejsze.
Wiem, że czasem trudno, ale nie daj się smutkom!

dana.b

Post » Pon wrz 24, 2012 22:07 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Malutka ze schroniska, która znalazła DS u Nowa_Sztno startuje w wyborach miss września :dance2:

Zajrzyjcie, zagłosujcie

Obrazek

dana.b

Post » Śro wrz 26, 2012 20:17 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

No to mam projekt, nie wiem czy zdjęcia będą dobrze widoczne:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie będę opisywać dyskusji z panią kierownik, która rozmowę rozpoczęła od tego że koty tak cudownie czują się na powietrzu 8O nie ważne jakie padły pytania i co pani kierownik odpowiedziała, według niej ze schroniska zostały wyadoptowane dwa kociaki i odeszły, pani kierownik była oburzona na domki 8O bo przecież wydała dwa zdrowe kociaki 8O
Dzisiaj pokłóciłam się z sąsiadką która 5 kociaków oddała do schroniska, nie swoich ale jednak.
joanna3113

Post » Śro wrz 26, 2012 21:54 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Joanna 3113 życzę Ci dużo cierpliwości.
Dzięki Tobie poprawi się los tych biednych koteczków.
Trzymam za Ciebie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Śro wrz 26, 2012 23:55 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Asiu :1luvu: :dance:
Ogromnie się cieszę.
Co do sąsiadki- bez komentarza :? :twisted:

dana.b

Post » Czw wrz 27, 2012 7:38 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Joanno, albo ja ślepa jestem, albo chcę być jak zerkam w te kwoty...
Czyli jaki jest ostateczny kosztorys?
Rozmawiałaś może z P. Ewą czy można już ruszać z tym TOZowym wydarzeniem?
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw wrz 27, 2012 8:43 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Po 12.00 umówiłam się z Panią Ewą na spotkanko :)
Czyli ruszymy z wydarzeniem :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Czw wrz 27, 2012 9:51 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

Nowa_Sztno pisze:Po 12.00 umówiłam się z Panią Ewą na spotkanko :)
Czyli ruszymy z wydarzeniem :ok:

To co wkleiłam to projekt, nie mamy jeszcze kosztorysu, to zrobi wykonawca, którego muszę znaleźć.
joanna3113

Post » Czw wrz 27, 2012 14:52 Re: Prosimy o domki dla kocich śliczności ze schroni w Szczy

ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]