Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evik75 pisze:Dziewczyny, mam złą wiadomość
Niestety koleżanka, która miała mnie i Józię zawieźć do weta nie może tego zrobić
(z bardzo uzasadnionych przyczyn, coś się wydarzyło o czym nie będe publicznie pisać), więc nie mam jak Józi zawieźć.
Wielka prośba: czy jest na forum ktoś zmotoryzowany, kto by ze mną pojechał?
Bardzo mi zależy, żeby ją wet obejrzał.
hidi pisze:a ja myślę, że w takim razie trzeba ustalić konkretne zasady przyjmowania kotów do KP, bo w tym momencie nie rozumiem, dlaczego wychudzony kot z Rzeszowa miałby mieć pierwszeństwo nad wychodzonym kotem z Sosnowca?skoro nikt nie widzi problemu w przyjęciu tego pierwszego, dlaczego jest problem z przyjęciem kotów od aange?
aange pisze:evik75 pisze:Dziewczyny, mam złą wiadomość
Niestety koleżanka, która miała mnie i Józię zawieźć do weta nie może tego zrobić
(z bardzo uzasadnionych przyczyn, coś się wydarzyło o czym nie będe publicznie pisać), więc nie mam jak Józi zawieźć.
Wielka prośba: czy jest na forum ktoś zmotoryzowany, kto by ze mną pojechał?
Bardzo mi zależy, żeby ją wet obejrzał.
ja mogę pojechać tyle że pracuję do 17 więc bym mogła być na kociarni ok 18
aange pisze:jak nikt nie da rady dziś pojechać to ja mogę jechać jutro bo pracuję do 15 więc się wyrobię
evik75 pisze:aange pisze:jak nikt nie da rady dziś pojechać to ja mogę jechać jutro bo pracuję do 15 więc się wyrobię
Jeżeli tak, to chętnie pojadę z Tobą i pomogę. Jeżeli Ci to pasuje to proszę tylko o info, o której mam być pod kociarnią.
Dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 95 gości