Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:Dziewczyny,
a patrzyłyście fb?
Krystyna Kowalska napisała żeby załatwiać transport do Katowic dla długowłosej kotki.
horacy 7 pisze:dolabra pisze:Dziewczyny,
a patrzyłyście fb?
Krystyna Kowalska napisała żeby załatwiać transport do Katowic dla długowłosej kotki.
Niestety ja nie piszę na fb jak wejdą dziewczyny które tam się poruszają to odpiszą.Kurcze musimy w takim razie myśleć o transporcie to szansa.Mam tylko jedną wątpliwość czy ten brzuch to robale czy może ciąża?
joanna3113 pisze:horacy 7 pisze:dolabra pisze:Dziewczyny,
a patrzyłyście fb?
Niestety ja nie piszę na fb jak wejdą dziewczyny które tam się poruszają to odpiszą.Kurcze musimy w takim razie myśleć o transporcie to szansa.Mam tylko jedną wątpliwość czy ten brzuch to robale czy może ciąża?
Odpisałam żeby szykowała miejsce bo transport na pewno załatwimy.
meksykanka pisze:Ale trzeba napisać całą prawdę, że brzucho duży... i nie ma pewności dlaczego
meksykanka pisze:Ło matko... Kto chce zabrać szylki?
ruda32 pisze:meksykanka pisze:Ło matko... Kto chce zabrać szylki?
znajoma od Krystyny Kowalskiej na fb
z fb Krystyna Kowalska Miejsce jest, ale moja znajioma ma prośbe. Gdzieś przeczytała ze macie dwie malutkie szylki i ona je chce.Da rade załatwić za jednym, transportem
joanna3113 pisze:ruda32 pisze:meksykanka pisze:Ło matko... Kto chce zabrać szylki?
znajoma od Krystyny Kowalskiej na fb
z fb Krystyna Kowalska Miejsce jest, ale moja znajioma ma prośbe. Gdzieś przeczytała ze macie dwie malutkie szylki i ona je chce.Da rade załatwić za jednym, transportem
Już odpisałam że da radęChciałam napisać że będzie wydarzenie na FB o maleństwach z naszego schroniska i urwało mi kawałek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Myszorek i 597 gości