Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 10, 2012 22:06 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

oby! 8) :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie lis 11, 2012 19:58 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

za adaptację w nowym domku :ok: :ok: :ok:

Bazarro zmajstrowałam, o, zapraszam! viewtopic.php?f=20&t=147970 :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 12, 2012 11:45 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Powodzenia, kociaki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 13, 2012 0:23 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

dzięki Małgosia :D
ja przy takiej ilości kota/m2 muszę zachowac rozsądek dlatego nie chcę sobie pozwalać na przekraczanie granicy 20 zł/kg :mrgreen:
w tej cenie mam więc royala i totw i i tak uważam to za mistrzostwo świata :lol: :ok:

ale może ktoś .. :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 13, 2012 7:39 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

To właśnie Acana tak wychodzi - 138pln :7kg=19,71pln/1kg
Przyznam szczerze ,że wczoraj rano za Orijena dałam 147pln/7kg.

Ich stronę trzeba śledzić bo mają super promocje . Nawet żwirek bywa 2worki w cenie 1 :D .

A niektóre rodzaje RC wychodzą po 18pln/1kg
http://www.mall.pl/karma-sucha-koty2/royal-canin/
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob lis 17, 2012 18:35 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti, tak prawdę mówiąc to nie miałam kiedy iść z Misią na to badanie krwi, ale oczywicie planuję.
Poniżej historyjka obrazkowa o Misi, która mieści się w kieszeni...

Obrazek
"młoda, leżysz na gołym, takie życie..."

Obrazek
"też dostałam ! "
"aha, spróbuj się w tym położyć"

Obrazek
"coś tu nie gra"

Obrazek
"u ciebie jest więcej miejsca...

Obrazek
...niż u mnie"

Obrazek
"już chyba wiem!"

Obrazek
"uff, wreszcie"

Obrazek
"Buba, a jak przyjdzie Mika...nie zdążę uciec"

Obrazek
"nie pękaj mała, Buba czuwa"
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob lis 17, 2012 18:58 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Ale super kociaki :D
Bumiś, powinnaś komiksy pisać :ok:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob lis 17, 2012 20:08 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Bumiś :1luvu:
rewelacja !!!
:D ale piękne koty masz :piwa: :kotek:

Bubcię poznałam i zachwyciła mnie bo kofam buranie ( Buri Joli może potwierdzić :lol: ), ale jakieś zdjęcie Mikuni też bym chętnie zobaczyła bo widziałam ją tylko na fotkach ze schronu we Wrocku a od tego czasu u Ciebie pewnie niemożliwie wypiękniała !!

a o test pytałam bo p. dr. - pamiętliwa :lol: mnie pytała , zapewne tak niezobowiązująco i broń Boże niepopędzająco : co tam u Misi słychać i czemu nie przychodzi ... a ja nawet nie potrafiłam odpowiedzieć :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 17, 2012 20:13 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Jola potwierdza bo Buri je pierwszą kolację teraz 8)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob lis 17, 2012 20:43 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Bumiś pisze:smarti, tak prawdę mówiąc to nie miałam kiedy iść z Misią na to badanie krwi, ale oczywicie planuję.
Poniżej historyjka obrazkowa o Misi, która mieści się w kieszeni...

Obrazek
"młoda, leżysz na gołym, takie życie..."

Obrazek
"też dostałam ! "
"aha, spróbuj się w tym położyć"

Obrazek
"coś tu nie gra"

Obrazek
"u ciebie jest więcej miejsca...

Obrazek
...niż u mnie"

Obrazek
"już chyba wiem!"

Obrazek
"uff, wreszcie"

Obrazek
"Buba, a jak przyjdzie Mika...nie zdążę uciec"

Obrazek
"nie pękaj mała, Buba czuwa"

ekstra opowieśc :ryk: :ryk: :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 17, 2012 20:46 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Bumiś , ale się uśmiałam z "koszykowej" opowiastki :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob lis 17, 2012 20:51 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

ObrazekObrazekObrazek

Tak jak na ostatnim zdjęciu Mika jeszcze niedawno patrzyła na Misię, też bym się bała, gdyby ktoś z kim mieszkam tak na mnie patrzył. Teraz jest chyba trochę lepiej. W każdym razie Misia ma swojego rycerza czyli Bubę, która wielokrotnie tłumaczyła Mice łapami, że nie bije się młodszych i słabszych :D
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Sob lis 17, 2012 23:49 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Bumiś pisze:ObrazekObrazekObrazek

Tak jak na ostatnim zdjęciu Mika jeszcze niedawno patrzyła na Misię, też bym się bała, gdyby ktoś z kim mieszkam tak na mnie patrzył. Teraz jest chyba trochę lepiej. W każdym razie Misia ma swojego rycerza czyli Bubę, która wielokrotnie tłumaczyła Mice łapami, że nie bije się młodszych i słabszych :D

no ale ta Misia to cuuuudo !!!

ja może napiszę dla nie wtajemniczonych :

Bumiś dała swego czasu szansę Mice-Mika jest przez Bumisia wyciągnięta z wrocławskiego schronu- od Gibutkowej, gdzie została oddana przez "domek" z powodu "załatwiania się poza kuwetę"

...hmm...skąd my to znamy :roll:

no więc Bumiś dała szansę Mice :1luvu: tak jak Botwinka mojemu Sznycelkowi :1luvu: :kotek: :kotek: ...
..I co? - i w obu przypadkach okazało się że to były kłamstwa i wstrętne szkalowanie kota przez ludzi !!!

nigdy nie zrozumiem takich bezdusznych nibyludzi ..

smarti

Post » Nie lis 18, 2012 0:00 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Kot to najpiękniejsze stworzenie świata i wiem że nie ma nic piękniejszego niż rozciągnięte szczęśliwe futra na własnym łóżku, a to że czasem coś tam zgubią...

dobranoc :cat3:
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]