TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 10:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

bulba pisze:Witam się poniedziałkowo i życzę miłego, spokojnego dnia :1luvu:

Witaj kochana :1luvu:

Przed chwilką Matyldzia dostała puszeczkę i dosłownie tylko liznęła :|

A Szlapek i Miki sobie dziś ładnie pojadły :lol:

A Krecik nie je :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon cze 04, 2012 10:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kreciku, no co ty :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 04, 2012 11:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

bulba pisze:Kreciku, no co ty :(

Krecik jest juz bardzo wiekowy i chory :cry: :cry: :cry:

Przed chwilką miałam tel od znajomej że kolejny bezdomny pies koczuje pod marketem Real :cry: a jest to staruszek w typie jamnika i prawdopodobnie bez oczka , i jak nikt go nie weźmie to pojedzie do schroniska , tylko co go tam czeka :| , czy będzie miał szanse z niego kiedykolwiek wyjść :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 04, 2012 13:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

:( :( :( :( :( :( :(
Obrazek

bulba

Post » Pon cze 04, 2012 19:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Mati i Krecik nadal źle sie czują , Mati godzinę temu zjadła może 1/10 gourmeta :cry: a to są śladowe ilości .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon cze 04, 2012 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:Mati i Krecik nadal źle sie czują , Mati godzinę temu zjadła może 1/10 gourmeta :cry: a to są śladowe ilości .

:( :( :( Justynko, trzymam kciuki, żeby było lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 05, 2012 9:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

bulba pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Mati i Krecik nadal źle sie czują , Mati godzinę temu zjadła może 1/10 gourmeta :cry: a to są śladowe ilości .

:( :( :( Justynko, trzymam kciuki, żeby było lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki kochana :1luvu:
Matyldzia dziś już je lepiej :ok: Ale Krecik nadal bardzo słabo je :|

Wczoraj wieczorem jak padał deszcze byłam z Laryską i wzięłam ze sobą parasol , myślałam że już jej minął strach ale nic z tego , parasol do domu a ja mokłam :| , musiała bym sobie kupić kurtkę nieprzemakalna no ale nie ma za co :|

Planuje w sobotę przenieść Moreuszka na górę , boje sie oby znów sie nie pochorował ze stresu :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 10:33 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

lidka02 pisze:Witam :1luvu:

Witaj kochana Lidziu w progach tyskich mruczków i ferajny :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 11:27 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kciuki za przenosiny Morfeuszka :ok: :ok: :ok: Oby przbiegły bezstresowo :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 05, 2012 18:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:A co do wizyty Kociary82 to nie dotarła :| Psy były na spacerku tylko ze mną ...

Czyli jak zawsze :wink:

Kciuki za Matyldzię , Krecika i przenosiny Morfeuszka! Niech się uda! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto cze 05, 2012 19:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Justa&Zwierzaki pisze:

:1luvu: :1luvu: muszę się przyznać mam dużo do poczytania tutaj zacznę od dziś :P witaj Justyś dzielna kobieto :ok: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto cze 05, 2012 19:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

lidka02 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

:1luvu: :1luvu: muszę się przyznać mam dużo do poczytania tutaj zacznę od dziś :P witaj Justyś dzielna kobieto :ok: :1luvu:

O masz kochana co czytać , oj masz :wink:

A Krecik coraz słabszy , chyba już chce od nas odejść :cry: :cry: :cry:

A przed chwilką byłam z Laryską na spacerze i nakarmić bezdomniaczki , był tylko jeden maluszek reszta sie chowa bo zimno i mokro :|
A Larysa i ja zresztą też sie wystraszyłam bo znów na półpiętrze siedzi cuchnący menel a Larysa znów wpadła w lekką panikę :| a jeszcze muszę iść z Pedrem i Fibim i na kwarantanne , mam nadzieje że menel sobie pójdzie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 05, 2012 20:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

zaraz zaraz, pisalas, ze w sobote cie nie bedzie, a w niedziele to nie wiesz, to sie nie odzywalam. :evil: wiec nie narzekaj, ze nie bylam!

Krecik, a moze ty masz ochote na cos ekstra? Przeciez musisz cos jesc!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto cze 05, 2012 20:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Mati źle-dług u weta rośnie POTRZEBNE $

Kociara82 pisze:
W weekend w ktorys dzien jesli tylko pogoda dopisze chcialabym wziac Pedra Killera Drugiego 8) na taki fajny dluzszy spacerek jak kiedys :) Jak sie uda zabrac ze soba "osobe towarzyszaca" to Fibi jesli bedzie sie dobrze czul i jesli bedzie mial ochote - smialo moze sie zabrac z nami :) O ile lapki nie beda bolaly :)
W piatek dam znac czy bede mogla w sobote czy w niedziele, bo musze jechac pomoc babci posprzatac i na cmentarz.

Gdybyś naprawdę była zainteresowana odwiedzinami to byś zadzwoniła - puściła sygnał bo mam do Ciebie bezpłatne i byś sie ze mną a umówiła ale Ty i tak jak zawsze, dużo gadasz mało robisz :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]