Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona66 pisze:Tanią ławeczkę trzeba se kupić ,to może gdzieś wypijesz kawkę![]()
Agneska pisze:Wczoraj podjelam kolejna probe spania w kocim przedszkolu. Padalo, to komary nie dokuczaly, dzieci grzecznie sie wtulaly we mnie i kolderke. Ale... juz o 4 rano zaczely poranek. To zabralam podusie i poszlam do starszakow.
Martwi mnie ten wakacyjny sezon. Maluchy rosna, a najlepsze zapytania o nie to w typie "kiedy mozna przyjechac po kociaka?". Po moim pytaniu o dom, gdzie kicius mialby trafic, na ogol przerywa polaczenie. Ci grzeczniejsi jeszcze sie staraja i slysze: "halo, halo, cos przerywa...". Ech...
Agneska pisze:Cichym i glosnym podczytywaczom uprzejmie dziekujemy za serdeczne porady.Dobrze, ze w chalupie jest pare lezanek, to zawsze mozna znalezc jakies choc troche wolniejsze miejsce dla czlowieka. Ale, fakt, coraz trudniej o takie w tym domu...
Niedoczynnosc tarczycy to nie koniec swiata, wiem, bo wlasnie takie to tabletki sama lykam, da sie z tym zyc.
Konwalia ma futerko ladne, problemow ze skora tez nie ma. Tylko jak pani doktor powiedziala, to ona ma niewielkie opoznienie w reakcjach na bodzce. Jakby z 1-2-sekundowym poslizgiem. Nietypowa, smieszna i bardzo rozczulajaca kitka z niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], puszatek, Silverblue i 125 gości