KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 13, 2012 17:42 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

kotx2 pisze:
julka75 pisze:BRY! :kotek:
Dziewczyny, czy znacie jakis domowy sposob zeby powstrzymac sraczke u kota? No skubany moj kocur byl juz dzisiaj w kuwecie dwa razy, tak sie ufajtal, ze nie moglam go domyc :| I znowu siedzi w kiblu :roll: Ja nie wiem co on zezarl?

możesz podac węgiel ,zmieniałaś karmę?

Karme je ciagle te sama juz od dluzszego czasu, nigdy nic mu nie bylo...

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt sty 13, 2012 17:57 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Można podać enterol lub dicoflor.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt sty 13, 2012 18:05 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Gibutkowa pisze:Mam Syjamkę - Zuzię. Ma 7-8 miesięcy i jest piękna :1luvu: :1luvu:
Dała się pogłaskać. Ale za dużo rabanu w transporterze zrobiła i Gutek już potem nie chciał wleźć. Chodził koło transportera ocierał się o drzwiczki ale już nie wlazł. No a poza tym druga karmicielka dała kotom jeść o 16 a ja tam byłam o 16:20 :| A mówiłam żeby nie karmić... Moja sąsiadka karmicielka nie karmiła ani rano ani teraz (to znaczy dopiero teraz poszła nakarmić resztę towarzystwa). No nic jutro spróbuję złapać Gutka. Dziś się też cieszę że się udało Syjamkę złapać, będę się umawiać na sterylkę. Jakby ktoś chciał pięknotę na DT to wstawię zdjęcia (jak tylko je Ewelinka zrobi ;) ). Byłoby cudnie gdyby Zuzia znalazła dom (jej brata też Syjamka Ziutka nie widziałam dziś... :roll: ). W piwnicy nie mają źle ale tutaj łażą ludzie z bardzo agresywnymi psami bez kagańców, spuszczają ze smyczy a te psy gonią koty :( no i ruchliwa ulica - przelotówka z Wrocławia, wyjazd główny na Bielany... jedna kicia już wpadła pod auto (za mojej kadencji, bo wcześniej zanim tutaj zamieszkaliśmy to pewnie więcej).
Jutro będę łapać Gutka, trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 13, 2012 18:06 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt sty 13, 2012 18:24 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Albo Smectę dla dzieci ociupinę na koniuszku rączki od łyżeczki do herbaty ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sty 13, 2012 18:25 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Gibutkowa pisze:
Gibutkowa pisze:Mam Syjamkę - Zuzię. Ma 7-8 miesięcy i jest piękna :1luvu: :1luvu:
Dała się pogłaskać. Ale za dużo rabanu w transporterze zrobiła i Gutek już potem nie chciał wleźć. Chodził koło transportera ocierał się o drzwiczki ale już nie wlazł. No a poza tym druga karmicielka dała kotom jeść o 16 a ja tam byłam o 16:20 :| A mówiłam żeby nie karmić... Moja sąsiadka karmicielka nie karmiła ani rano ani teraz (to znaczy dopiero teraz poszła nakarmić resztę towarzystwa). No nic jutro spróbuję złapać Gutka. Dziś się też cieszę że się udało Syjamkę złapać, będę się umawiać na sterylkę. Jakby ktoś chciał pięknotę na DT to wstawię zdjęcia (jak tylko je Ewelinka zrobi ;) ). Byłoby cudnie gdyby Zuzia znalazła dom (jej brata też Syjamka Ziutka nie widziałam dziś... :roll: ). W piwnicy nie mają źle ale tutaj łażą ludzie z bardzo agresywnymi psami bez kagańców, spuszczają ze smyczy a te psy gonią koty :( no i ruchliwa ulica - przelotówka z Wrocławia, wyjazd główny na Bielany... jedna kicia już wpadła pod auto (za mojej kadencji, bo wcześniej zanim tutaj zamieszkaliśmy to pewnie więcej).
Jutro będę łapać Gutka, trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 13, 2012 18:35 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

A zdjęcia będą tutaj viewtopic.php?f=1&t=125020&start=1320
Ale to dopiero najwcześniej jutro jak Ewelinka da radę zajechać z aparatem :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt sty 13, 2012 18:50 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

kotx2 pisze:
julka75 pisze:BRY! :kotek:
Dziewczyny, czy znacie jakis domowy sposob zeby powstrzymac sraczke u kota? No skubany moj kocur byl juz dzisiaj w kuwecie dwa razy, tak sie ufajtal, ze nie moglam go domyc :| I znowu siedzi w kiblu :roll: Ja nie wiem co on zezarl?

możesz podac węgiel ,zmieniałaś karmę?

Poza węglem często stosuję taninal

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 13, 2012 19:56 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Dzięki dziewczyny :1luvu: będę eksperymentować :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Sob sty 14, 2012 14:32 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

I zapadła cisza. Wszyscy z zapartym tchem obserwują eksperyment.

MaryLux

Post » Sob sty 14, 2012 14:45 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Ja tam na posterunku ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Sob sty 14, 2012 14:45 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Aneta.I pisze:Ja tam na posterunku ;)

A ja tu :wink:

MaryLux

Post » Sob sty 14, 2012 19:27 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

MaryLux pisze:
Aneta.I pisze:Ja tam na posterunku ;)

A ja tu :wink:

:ryk:

i jak eksperyment? można też podać nifuro...(wg wagi kota) węgla raczej nie.. :oops:
dobrze znać przyczynę sraczki :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 15, 2012 14:05 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Łopatologia
krynia08

Post » Nie sty 15, 2012 14:08 Re: KS-zbieramy na Fundację Azyl Nadziei w Opolu!!!

Ale się rozpisały, z czytaniem nie nadążam

MaryLux

[poprzednia][następna]