Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:oświeć mnie...po co jej tyle kotówmoże prowadzi jakieś schronisko
ruda32 pisze:puszatek pisze:a co się z nim stało
przepraszam źle napisałam -ta z Niemiec miała kotka Lidki i go uśpiła
Marzenia11 pisze:lidka02 - czy wiesz dlaczego jeszcze Twoj wet nie ma szczepionek? Na czym polega problem?
Bo może moja wetka, ktora deklarowała Tobie pomoc , zamówi te szczepionki i wyślemy Ci kurierem? Nie ukrywam, ze strasznie to długo trwa, od połowy grudnia, jakoś dziwnie...
I jak się czują Twoje domowe koty? Jak znoszą izolacje w pokojach? Oprócz Marleya mało o nich piszesz...![]()
![]()
lidka02 pisze:
Marzenia11 pisze:Marzenia11 pisze:lidka02 - czy wiesz dlaczego jeszcze Twoj wet nie ma szczepionek? Na czym polega problem?
Bo może moja wetka, ktora deklarowała Tobie pomoc , zamówi te szczepionki i wyślemy Ci kurierem? Nie ukrywam, ze strasznie to długo trwa, od połowy grudnia, jakoś dziwnie...
I jak się czują Twoje domowe koty? Jak znoszą izolacje w pokojach? Oprócz Marleya mało o nich piszesz...![]()
![]()
Lidka, pewnie umknął Ci mój post...
aburacze pisze:Czesc wszystkim!
To straszne co ta Julita wyprawia! Przeczytalem tez to co pisala na watku SlepaczkowAle wbrew pozorom ona nie jest taka bezkarna, bo w Niemczech dzialaja preznie organizacje prozwierzece. Nie ma wielu wolnozyjacych kotow, bo sa sterylizowane. Schroniska nie wydaja latwo zwierzat byle komu wiec pewnie dlatego ona sobie przywozi z Wroclawia i innych miejsc. Znacie jej adres, dane, mozecie przyslac mi PW, to sprobuje poszukac gdzie mozna to zglosic.
Adam
lidka02 pisze:Najpierw do adopcji Tina , wiesz żeby one nie chorowały to życie by było łatwiejsze .
Marzenia11 pisze:lidka02 pisze:Najpierw do adopcji Tina , wiesz żeby one nie chorowały to życie by było łatwiejsze .
wiem, ale chorują, jest ich dużo i kolejne czekają na twoją pomoc...
Tina CUDNA!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 102 gości