IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 11:43 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

filcowasova pisze:Axa no ale jak inaczej?

Musi być chyba http (htpps jest chronione przed linkowaniem).

Pani takie ładne zabawki powiesiła Amikowi, na pewno jest zachwycony :lol:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw gru 15, 2011 11:47 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

niedobra pani juz zabrała :mrgreen:

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw gru 15, 2011 15:09 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

te male krowki sa niesamowite ,w malym kenelu jest taka sama dziura jak w duzym,zabandazowalam.podczas tej czynnosci ten urwis co ja wyczail pacal mnie lapa po rece i jeczal jakby chcial powiedziec nie rob mi tego.ciezko bylo ale dalam rade :) troche sie pozadzilam jest mi lepiej jak mam wszystkie koty spisane zwlaszcza jak ich nie znam ,wiec spisalam koty z woliery co do boksow zrobilam kartke z pustymi miejscami mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo nie znam trzech kotow .( one maja jakies imiona i to sa baby czy faceci) oprocz emila-kiedy wychodzilam byl bardzo slaby wcisniety w kat, sprawdzalam czy sie rusza.. co mu jest :?: :?: :?:
i jeszcze jedno czy ktos widzial zeby blondi schodzila z polki bo od dwuch dni jej kuweta jest czysta.....
wyczyscilam i zdezynfekowalam boksy puste i wszystkie naczynia ,kuweta pod zlewem a poslanie na smietniku i umylam podloge domestosem bo nie moglam znalesc tego plynu do dezynfekcji podlogi.
DOMESTOS SIE SKONCZYL!!!

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw gru 15, 2011 17:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Przy grzybicy dobrze też myć otoczenie wodą z octem, grzyb nie cierpi kwaśnego środowiska.
Obrazek

Axa76

Post » Czw gru 15, 2011 17:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze:Przy grzybicy dobrze też myć otoczenie wodą z octem, grzyb nie cierpi kwaśnego środowiska.

8O to nie wiedzialam ale na pewno da sie grzyba octem zabic :?: czyzby to takie proste bylo....

herzpl

Post » Czw gru 15, 2011 17:29 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Zabić może nie, ale to ogranicza jego rozpełzanie się, bo jak pisałam - nie lubi kwaśnego środowiska.
Obrazek

Axa76

Post » Czw gru 15, 2011 19:28 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Axa76 pisze: grzyb nie cierpi kwaśnego środowiska.

No to jak to wygląda przy grzybkach w occie :?: :D :D

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw gru 15, 2011 19:32 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Emila przeniosłam do gornego boksu, bo wydaje mi sie, ze tam bedzie mial cieplej.. jego stan nie jest zbyt ciekawy. nic nie zjadl- nakarmilam go strzykawka, sam sie napil troszke wody, a potem sie schowal pod poscilke, ktora mu dalam. do tgeo rzygal przed moim przyjsciem :?

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 15, 2011 19:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:Emila przeniosłam do gornego boksu, bo wydaje mi sie, ze tam bedzie mial cieplej.. jego stan nie jest zbyt ciekawy. nic nie zjadl- nakarmilam go strzykawka, sam sie napil troszke wody, a potem sie schowal pod poscilke, ktora mu dalam. do tgeo rzygal przed moim przyjsciem :?

kurcze co mu jest boje sie zeby nie odszedl....

herzpl

Post » Czw gru 15, 2011 20:34 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Marta(hidi) a kupiłaś termoforek?
Ja dzis byłam na kociarni ok godz 14 czyściutko że,aż miło :ok: W boksach jest biało-bura kotka po sterylce i czarny kocur po kastracji od Martyny.Imion nie znam.Kocura nie dotykłałam ale kotka całkiem fajna tylko wystraszona.
Czarny siedzi w b 3 a kotka w b 4.
Na gorze( b 2) siedzi domowy oswojony kocur(biało-czarny) z ulicy.Nie wiem gdzie siedzi Emil?

Nie znam imion tych kotów.Reszta kotów ok.Stil dziś pokazał swoją duszę .To super dzieciak w ciele dorosłego kocura.Jest świetnym ,cudownym,postrzelonym i bardzo rozbrykanym kocurkiem :ok:
A ta czarna zołza na zwenątrz woliery pobija wszytkie zołzy na głowę :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 15, 2011 20:38 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Marta, nie kupiłam, byłam w dwóch aptekach i w żadnej nie było :? Baska mu poniosła (była około 19 na kociarni), więc pewnie zda potem relacje.

co do Stilla... ja o kocham :1luvu: :1luvu: on jest przecudny- łagodny, miziasty, strasznie słodki... mam nadzieje, że znajdzie najlepszy domek pod słońcem :ok:

a Nesca to kawał cholery :twisted:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw gru 15, 2011 20:39 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

tak przy mnie still bawil sie pileczka jak maly kociak :)
a to pytanie o termofor to do mnie :?: :?: bo ja nic nie wiem 8O
czyli to wystraszone nagorze jest kocurem a pod nim kotka czarny kocur.dobrze by bylo zeby je ktos nazwal bo ciezko o nich mowic jakby co...

herzpl

Post » Czw gru 15, 2011 20:42 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:Marta, nie kupiłam, byłam w dwóch aptekach i w żadnej nie było :? Baska mu poniosła (była około 19 na kociarni), więc pewnie zda potem relacje.

co do Stilla... ja o kocham :1luvu: :1luvu: on jest przecudny- łagodny, miziasty, strasznie słodki... mam nadzieje, że znajdzie najlepszy domek pod słońcem :ok:

a Nesca to kawał cholery :twisted:

tak dzisiaj warczala na kociaki w kenelu ale do mnie sie lasi ze az milo :roll: kurcze mazy mi sie zeby starzy moi zakochali sie w stillu ale z nimi to moze byc dluuuga rozmowa....

herzpl

Post » Czw gru 15, 2011 20:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Porobiłam trochę fotek i nakręciłam filmik ze Stilem .Mam nadzieję że mu pomoże w znalezieniu nowego domu.Jutro go wrzucę na forum bo musze obrobić, a teraz idę małą marudę ululać która królikiem froteruje podłogę :roll:

Nie wiem które koty zostaja do adopcji.Ten z dwójki na pewno więc można mu nadać imię 8)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw gru 15, 2011 21:10 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

jak dla mnie to ten z 4 sie bardziej "rozwinal" ten z dwujki dziki strasznie..

herzpl

[poprzednia][następna]