Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 11:46 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

horacy 7 pisze:Wykonałam kilkanaście telefonów do wetow,tylko sekretarka w tej lecznicy do której jadę powiedziała mi by przyjechać,więc wsiadam i jadę.Zobaczymy jak bedzie?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 01, 2011 12:12 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Witam, nie miałam dostepu do internetu. Jak wygląda sprawa z koeczką (115), na pierwszej stronie jest jeszcze w grupie kotów w schronisku, ale w ostatnich postach wyczytałam, że 115 już nie ma?

COCO-POZNAŃ

Od: Śro wrz 28, 2011 13:39

Post » Sob paź 01, 2011 12:34 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Wiem, że teoretyzuję, ale wiem też swoje: w demokracji urzędnicy nie są łaskawcami, zależą od nas. Od nas. I trzeba od nich wymagać. Żaden urzędnik nie zasiada na stanowisku na zawsze, władze miejskie zależą od wyborców. Jak Basia chce, mogę pisać do władz miasta. Basiu? Zdecyduj, do Ciebie należy decyzja.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 01, 2011 19:14 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Basiu, jak maluszki?
Wiadomo coś?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 01, 2011 19:35 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

ASK@ pisze:Basiu, jak maluszki?
Wiadomo coś?

Wróciłam dopiero kilka minut temu,miałam jeszcze sprawę rodzinną do załatwienia w Olsztynie.Mieliśmy też dużo szczęścia bo trafiłam na panią doktor chorób zakaźnych u której konsultowałam Brysia,pamiętała nas.Pani doktor zrobiła maluchowi test na pp test wyszedł ujemny,co oczywiście nie świadczy ,że nie mają pp,lecz jeśli jest to jest to wczesne stadium.Długo rozmawiałyśmy o objawach jakie miały koty które ostatnio odeszły ,chodziło o Twistera i siostrzyczki chłopców.Gdyby test potwierdził pp chłopcy mieliby włączony interferon.W związku z tym ,ze test tego nie potwierdził otrzymali po dawce zylexisu i zostali minimalną dawką leku odrobaczeni.Jeżeli będzie tak jak teraz czyli lekka biegunka w poniedziałek następny zylexis ,jeżeli cokolwiek by się działo jutro pani doktor ma dyżur w Kortowie to jedziemy i dajemy interferon,zgodziłam się na wszystko by tylko je uratować.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob paź 01, 2011 19:37 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Kciuki mocne trzymam. :ok:
Wiem, niewiele. :oops:
Ale całym sercem jestem z Wami :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 01, 2011 20:04 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob paź 01, 2011 20:31 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

COCO-POZNAŃ pisze:Witam, nie miałam dostepu do internetu. Jak wygląda sprawa z koeczką (115), na pierwszej stronie jest jeszcze w grupie kotów w schronisku, ale w ostatnich postach wyczytałam, że 115 już nie ma?

Przepraszam lecz nie zdążyłam kici pomóc . :cry:

horacy 7

Post » Sob paź 01, 2011 20:36 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

horacy 7 pisze:
COCO-POZNAŃ pisze:Witam, nie miałam dostepu do internetu. Jak wygląda sprawa z koeczką (115), na pierwszej stronie jest jeszcze w grupie kotów w schronisku, ale w ostatnich postach wyczytałam, że 115 już nie ma?

Przepraszam lecz nie zdążyłam kici pomóc . :cry:

Już zaktualizowałam pierwszy post :(
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 01, 2011 21:03 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Obyś nie musiała jechać na dyżur :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob paź 01, 2011 21:14 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

MalgWroclaw pisze:Obyś nie musiała jechać na dyżur :ok:

Obym nie musiała.Jednak zdobyłam dzisiaj nową wiedzę jak jeszcze leczą pp.Podobno interferon stosuje sie przy parwowirozie u psów,pani doktor stosuje go też u kotów z potwierdzoną pp,czasami udaje się koty uratować.

horacy 7

Post » Sob paź 01, 2011 21:18 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Widzisz i o to chodzi, dobrze że trafiłaś na wetke ktora ma pomysł. Oby się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiadomo że nie wiadomo jak będzie, ale dałaś im szansę po raz kolejny, jak sie nie uda to trudno...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie paź 02, 2011 6:18 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Jak malce?
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 02, 2011 6:53 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Malce noc przetrwały ,ładnie zjadły i chcą biegać po domu. :ok: :ok: :ok: :ok: Najgorsze jest to ,ze ich siostry nie miały żadnych typowych objawów pp jak biegunka,wymioty ,brak łaknienia,specyficzna pozycja grzybka a gwałtownie coś zaczynało się z nimi dziać.Dobrze że trafila wczoraj na tę wetkę bo poprzedni chyba traktowali nas rutynowo było pp to i teraz jest pp.

horacy 7

Post » Nie paź 02, 2011 8:43 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! I znów [*]

Czyli trzymają fason. I niech tak będzie dalej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]