Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 15, 2012 21:18 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

A mi się Łukaszek pierwszy raz przyśnił 8O byłam gdzieś a on siedzi na jakieś wystawie i czeka za adopcją zatrzymałam się przy nim a on do mnie patrz ciocia wąsy mi wychodzą , tak mi się go zrobiło żal że miałam do was dzwonić że go biore do siebie :( i się obudziłam ...Kurcze ....

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie kwi 15, 2012 23:17 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Może to dobra wróżba? W piątek swoją szansę dostał kolega Łukaszka - Gacek, ale tak się zaprezentował :? , że domek zdecydował się na Krówkę Adhd - klonika Łukaszka. Dla kotki z paczki Łukaszka los się uśmiechnął.

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon kwi 16, 2012 6:36 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

O, biedny Gacus... A Krowce wszystkiego najlepszego na nowej drodze :) To ja potrzymam bardzo mocno za domek, co by chcial dwupak chlopakow zaprzyjaznionych :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto kwi 17, 2012 12:41 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Dwupak chłopaków zaprzyjaźnionych jest świetna sprawa, wiem coś o tym :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto kwi 17, 2012 12:51 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Noooo! :mrgreen: Można se na łeb wskoczyć nazwajem :mrgreen: Albo polizać po czółku a potem ciach gryza w ucho i czekać na pogoń wkurzonego kolegi :lol: Super życie :ok: Hihihi :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto kwi 17, 2012 13:16 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Właśnie Łukaszkiem zainteresowała się pani, która chce wziąć Łukaszka na DS 8O
Szczegóły wysłałem na PW. Pani ma co prawda pewne niezbyt korzystne poglądy dotyczące siatek w oknach, ale jest zachwycona Łukaszkiem i moim zdaniem jest tu pole do negocjacji.
Wszystkich uprasza się o kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 17, 2012 13:19 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a poza tym Łukaszek musi mieć siatki w oknach? nie zawsze to jest niezbędnie wymagane.
I żeby nie było - sama mam osiatkowane konstrukcją drewniano-drucianą okna więc jestem jak najbardziej za, ale tez wiem, ze są koty absolutnie nie zainteresowane oknami.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 17, 2012 13:26 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Marzenia11 pisze:Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a poza tym Łukaszek musi mieć siatki w oknach? nie zawsze to jest niezbędnie wymagane.I żeby nie było - sama mam osiatkowane konstrukcją drewniano-drucianą okna więc jestem jak najbardziej za, ale tez wiem, ze są koty absolutnie nie zainteresowane oknami.

u nas jest niezbędne :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto kwi 17, 2012 13:32 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

becia_73 pisze:
Marzenia11 pisze:Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a poza tym Łukaszek musi mieć siatki w oknach? nie zawsze to jest niezbędnie wymagane.I żeby nie było - sama mam osiatkowane konstrukcją drewniano-drucianą okna więc jestem jak najbardziej za, ale tez wiem, ze są koty absolutnie nie zainteresowane oknami.

u nas jest niezbędne :wink:

ja też zawsze sprawdzam zabezpieczenia i to jest dla mnie oczywiste. Zastanawiam się jednak nad czymś innym - Łukaszek to dorosły kot i z innego powodu musi (lub nie) mieć zabezpieczenia.

Mam nadzieję, ze jestem dobrze zrozumiana, a jak nie to trudno :wink:
Po prostu kazdy kot pewne rzeczy w dsie musi miec, a pewne może.

No dobrze, i tak mam poczucie że nie przekażę dokładnie tego co myślę więc na tym zakończę swoisty monolog :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto kwi 17, 2012 13:36 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Ja w pełni rozumiem potrzebę siatek w oknach. Znałem kotka który przez ich brak (na parterze) zginął. Dlatego uważam że powinny być.
Ale pani napisała tak fajnie, że uważam że nie należy tego domu skreślać. Mają kotkę, bardzo podobną do Łukaszka i byłyby dla siebie doskonałym towarzystwem. Napisała o tych siatkach sama, bo wie że to może być problem. Ale to do Was należy decyzja, ufam że niezależnie od wyniku będzie najlepsza dla Łukaszka :ok: :ok: :ok:

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 17, 2012 13:38 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Jak już napisałam - sama mam siatki i to zrobione za grube pieniądze bo zależalo mi na tym, aby zrobił to ktos kto ma koty i wie co potrafią. Więc to zabezpieczenie jest dla mnie oczywiste.
Z drugiej strony tez wiem, zę wiele forumowiczów (pokusiłabym się o zdanie zę nawet większość) nie ma siatek w oknach i zabezpieczonych balkonów. Chodzi mi tylko o to zeby domek sprawdzić, pogadać, zobaczyć itp.

Marzenia11

Post » Wto kwi 17, 2012 13:47 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Łukaszek uwielbia wyglądać przez okno.Na fotkach to widać.
Jedno jest pewne,że dziewczyny prześwietlą ten dom od góry do dołu.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto kwi 17, 2012 13:47 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

becia_73 pisze:Łukaszek uwielbia wyglądać przez okno.Na fotkach to widać.
Jedno jest pewne,że dziewczyny prześwietlą ten dom od góry do dołu.

ano własnie :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto kwi 17, 2012 13:48 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

becia_73 pisze:Jedno jest pewne,że dziewczyny prześwietlą ten dom od góry do dołu.

Ten dom już nas podczytuje ;) Będzie dobrze!

Adam
aburacze

Post » Wto kwi 17, 2012 13:50 Re: ŁUKASZEK czeka na DS .

Domku - Podczytywaczku - załóż siatkę w najczęściej otwieranych oknach, PLEASE :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]