Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
magaaaa pisze:Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
Marzeniu, mój Miy ma FeLV. Potwierdzony dwukrotnym testem elisa w odstępie trzech tygodni.
jest u mnie ok miesiąca; je na potęgę, przybrał prawie kilogram.
Pięknie reaguje na leki.
Jeśli masz jakiś cień wątpliwości to zrób test. Takie rzeczy trzeba wiedzieć.
Ale Mika na pewno nie ma białaczki, no bo i skąd?
magaaaa pisze:Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
Marzeniu, mój Miy ma FeLV. Potwierdzony dwukrotnym testem elisa w odstępie trzech tygodni.
Pięknie reaguje na leki.
Erin pisze:Marzenia, dasz radę pomacać tylne łapki?
Ja, po Psotusiu, przede wszystkim na to zwracam uwagę.
Marzenia11 pisze:Tydzien temu Mika miała powiekszone wszystkie węzły chłonne, podkolanowe też. Miała bagno w uszku, ropę w nosie, zapalenie dziąseł? Felv?
Erin pisze:Marzenia11 pisze:Tydzien temu Mika miała powiekszone wszystkie węzły chłonne, podkolanowe też. Miała bagno w uszku, ropę w nosie, zapalenie dziąseł? Felv?
Nie, spokojnie. Miała infekcję i to silną.
Ale test warto powtórzyć.
Mruśkowo pisze:magaaaa pisze:Gdyby była nosicielem wirus wylazłby przy ciężkiej operacji, jaką miała, przy leczeniu grzybicy którą miały torpedy, a poza tym chudłaby, marniała w oczach...
Pięknie reaguje na leki.
Magaaaa - bo Ci podeślę Marzenie na terapię antybiałaczkową!A uwierz mi - to trudny pacjent.
![]()
Niestety nie rokujący poprawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1160 gości