Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marcela35 pisze:nadal nie brak mi czasu ale chce powiedzieć że Marchewka ma się dobrze - katar mija, po przepuklinie ani śladu, trafia do kuwety już bezbłędnie ale nadal leży tam jej szmatka, nie lubi czyszczeniu uszków i zakraplania oczków - chętnie je suche dla kociąt więc dostaje royala z mokry bywa różnie, nie chce łykac tabletek więc zrobiłyśmy jej teraz przerwę niech organizm ma szansę sam zawalczyć - to mała kicia ale już nie taka chudziutka, uwielbia sie tulić i tak śmiesznie języczek jej wystaje;) za jakiś tydzień zrobimy powtórnie wszystkie badania
mam już za sobą pierwsze zwiedzanie domku - jak na skrzydłach poleciała do kotów ale ją ofukały to wróciła do mnie na kolana - powoli będziemy je jednoczyć;)
Duszek686 pisze:Napoleon dziś wrócił z lecznicy.
Wystraszony troszkę niestety...
Szczęka złożona dobrze, są tam jeszcze jakieś uszkodzenia, ale lekarz stwierdził, że na razie lepiej to zostawić i poczekać aż się zrośnie samo.
Ładnie je, wsunął dziś z apetytem wielką michę kurczaka.
Interesuje sie nim pewna Pani, która już ma niewidomą kotkę i niedawno straciła kocurka. Chciałaby towarzysza dla swojej koteczki... bardzo by chciała Napoleona, o ile Napoleon lubi inne koty...
Pozwiedzał troszkę kociarnię noszony na rączkach, zapoznał się z nową sunią na kociarni - spokojnie przyjął jej obwąchiwania, więc z psami też by się kotuś dogadał...
Dobrze, że ma apetyt
ifciastu pisze:Kochane, moja propozycj dania kiciowi dt jest nadal aktualna. Niestety jedna z kotek u mnie nie dala rady pokonac choroby i odeszla. Zwolnilo sie u mnie jedno miejsce. W zwiazku z tym moge dac dt kiciowi juz teraz. Chlopak dostanie u mnie lazienke na wylacznosc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 69 gości