Marcelibu pisze:Mimo, że zarzucałaś mi (kopiując post asfodel) i sugerując, że nie umiem się obchodzić z obsługą internetu - okazuje się, że się nie pomyliłam. To są właśnie te zestawienia, które są dla mnie kompletnie nieczytelne. Dlaczego? Bo są wpisane obecnym saldem, a nie całością otrzymanej kwoty. A to wielka różnica. Zasadnicza.
Dodatkowo jedne osoby piszą, że Fundacja jest w zasadzie mało ważna, bo sos.koty same szukają sponsorów, Ty piszesz, że wręcz przeciwnie.
Skróciłam cytat, żeby zaprzestać zaśmiecania wątku. Całość jest tutaj:
viewtopic.php?p=7039689#p7039689Przepraszam za wczorajszy post - nie dlatego, że się nie pomyliłaś, tylko dlatego, że nie powinnam odpowiadać w ten sposób.
Koty-sos mają obowiązek rozliczać się przed Vivą!, więc jeśli dostaniemy z Fundacji wskazówki, że zestawienia powinny wyglądać inaczej to zmodyfikujemy stroną, a póki co będzie tak jak jest. Jeśli kogoś interesują podsumowania za jakieś okresy to nie ma przeszkód, żeby je sobie zrobił, wszystkie dane (czyli wpłaty i wydatki) od początku istnienia akcji są dostępne na stronie.
Koty-sos same szukają sponsorów i nic innego nie napisałam, jednak to nie oznacza, że Viva! jest mało ważna. Pisałam już dzisiaj na ten temat.
A teraz pooglądam sobie Grzdyla:)