Dziewczyny, ja nie wiem co z tym rzyganiem, czy to coś w powetrzu takiego?! Ja walczę z tą plagą już trzeci tydzień, co jedno mi wyzdrowieje to drugie zaczyna Siły już mi brakuje, o kasie nie wspomnę... Aniu, strasznie mi przykro z powodu Twojej Siostry Trzymaj się ciepło
Wróciliśmy Samsonik schudł 20 dag ( przez 2 tyg). Dostał swoje leki i leki do domu. Tak ciężko jest nam go utuczyć, tak szybko potrafi zrzucić te parę z trudem nabranych gramów. Lekarz powiedział, że i tak teraz bardzo ładnie wygląda i się trzyma.
Na wizytę pojechał też Groszek. Ma brzydkie, rozpulchnione, zaropiałe oczko. Oglądał go też okulista.Dostał krople do oczu ( mamy podawać do 5 razy dziennie).
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Fasolka dużo lepiej dziś się czuje dziewczyna rzuciła się na śniadanie Groszek gorączkuję, kiepsko z nim i jeść odmawia, trzeba dokarmiać
postaram się dziś wystawić coś na bazarek z niesprzedanych rzeczy, może ktoś się na coś skusi, pogrzebie w chałupie ( jak zwykle) bo jest koszmarnie, będzie leczenie chlebem i pajęczyną
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Oczko Groszka bardzo kiepsko, pogorszyło się, jest bardzo opuchnięte i 3 powieka czerwona, zaogniona dziś pisałam do weta, trzeba zmienić krople do oczu, ma dojść doksy i tobrex tylko ja tych leków w tej chwili nie mam już
Adoptuj, nie kupuj.
zapraszam na allegro, pieniądze na leczenie kotów, bo sytuacja jest bardzo bardzo ciężka piękne, oryginalne pióro Parker z podpisem Aleksandra Kwaśniewskiego, fajna pamiątka, prezent