W schronie w tej chwili takie są nowe adopcyjne koty: Dino z "1" kochany miziaczek, ale ma brzydkie zmiany na skórze Mam, 138 nowa koteczka, ale na razie dzikuskuje Lucy, 215, śliczna, kochana, przytulaśna, klatka Amanda- młodziutka, sliczna, kochana, ale do wyleczenia
Lucy jest super. Jutro jej zrobię opis, bo dziś już nie dam rady. Super kotunia. Cudo. Ma roczek i została znaleziona w okolicach przystanku autobusowego na Strykowskiej... Brzusio ma wieeelki, ale to chyba z przejedzenia, bo apetycik dziewczynce dopisuje Śliczny, przekochany słodziak!
koleżanka zmieniła sobie spanko.Ma do oddania stary materac 2m x 1,40. Dzwoniłam po schroniskach (Łódź, Pabianice, Medor), nigdzie nie chcą. Macie pomysł, czy można go gdzieś wykorzystać, czy się nie nada? Jest w dobrym stanie, podobno nawet dla ludzia, tyle, że pewnie wysłużony. Ma małe pęknięcie w materiale (do zaszycia), ale sprężyny nie wychodzą. Nie wiem, czy komuś mógłby się przydać? Tylko z transportem może być problem... Jeżeli nie, to walcie śmiało , powiem jej, żeby nie trzymała w domu...