a ja tak nieśmiało zaproponuję - kota (a nawet dwa, jeśli dwie osoby się umówią) można spokojnie przewieźć tramwajem, przecież z kocimskiej do galerii jest pół rzutu beretem... transporterek, bezpośredni trajtek/autobus i sprawa załatwiona?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:barbann![]()
a ja tak nieśmiało zaproponuję - kota (a nawet dwa, jeśli dwie osoby się umówią) można spokojnie przewieźć tramwajem, przecież z kocimskiej do galerii jest pół rzutu beretem... transporterek, bezpośredni trajtek/autobus i sprawa załatwiona?
Tweety pisze:.., Fuks wybierał się do Pyrlandii przynosić szczęście Cammi więc tylko najpewniej Henio byłby niezagospodarowany.
Cammi, myślisz, że Renata mogłaby nam w tym pomóc?
Tweety pisze:Kocuria pisze:barbann![]()
ale nie wszystkie koty idą z Kocimskiej i nie wiadomo jaka będzie pogoda. Miszelina ma pokrowiec na transporter.
Tweety pisze:Podejrzewam, że dziennie będą potrzebne za 3 kursy, popołudniu to rozpiszę, paru kierowców z samochodami tutaj jest więc niech zabiorą głos w stylu:"marzyłam o tym od wakacji" lub ""spadajcie na szczaw, bo zamierzam przespać cały weekend". Dopuszczalna jest także jakaś wersja pośrednia np "nie chcem ale jak widać muszem" albo "nie chcem i nie muszem i nie pojadem".
lutra pisze:w mojej galerii nowe zdjęcia Ryfona i wczorajsza sesja kocimiaków w wykonaniu Barbann.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 96 gości