MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 16, 2011 17:47 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Adria trzymam kciuki ! i proszę o potwierdzenie na stronie bazarku viewtopic.php?f=20&t=129717&p=7685826#p7685826 ze kasa wpłynęła. Mam nadzieję, że wpłynęła :? , bo miała być na CiachCentrum. Poszło 150 zł, bo jedna z moich stałych bazarowiczek, przysłała więcej z zastrzeżeniem, że to na Miaukoty, a nie pomyłka. :lol:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Sob lip 16, 2011 19:22 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

:1luvu:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie lip 17, 2011 11:50 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Nie mamy tej naszej strony, a chciałam tam zamieścić wszelkie rozliczenia i wpłaty na CiachCentrum :( Nie wiem kiedy strona będzie działać, nie można się skontaktować z administracją serwera.
Przygotuję na wątku takie rozliczenie. W poniedziałek wybieramy się z Adą na małe zakupy co by przygotować podstawy dla hydraulików typu sprzęt do łazienki i kuchni. Instalacje to sami muszą kupić bo się na tym nie znamy. Maja to zrobić szybko, więc i szybko trzeba będzie im zapłacić. To niestety nie jest jakaś zaprzyjaźniona firma, która poczeka na zapłatę.
Przeraża mnie to wszystko. Za dużo na raz się zbiegło.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie lip 17, 2011 12:54 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Baska oddychamy. oddychamy...
Wszystko się uda, pomalutku...

cześć myszka :)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Nie lip 17, 2011 19:15 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon lip 18, 2011 8:34 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

ja czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarków i prześlę pieniążki...
mam też kilka nowych fantów na bazarki więc w miarę możliwości obfocę i zrobię kolejny pierdółkowy bazarek...

edit:
120 zł przelane.

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Pon lip 18, 2011 12:48 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Dziewczyny bardzo dziękujemy za bazarki :1luvu:

Jutro godz. 9 zaczynamy prace w Ciach!Centrum. Gdyby ktoś miał na zbyciu jakieś meble, szafki kuchenne, półki itp... bardzo to sie nam przyda. W zasadzie to chyba wszytko nam się przyda :oops: Ręce do pomocy też.

Nasza strona nie działa dalej. Nie potrafimy sie skontaktować z administratorem. W głowie mi się nie mieści jak można być tak nieodpowiedzialnym, niekompetentnym :evil: Brak mi słów jak można kogoś tak potraktować :evil: Prawda jest taka, że cierpią na tym nasze zwierzaki, ale czy tego kogoś to wogóle interesuje :evil: :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon lip 18, 2011 13:26 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

jakbym miała z kim młodą zostawić to bym się zgłosiła do ewentualnych prac porządkowych albo czegoś łatwego... a tak to lipa...

dziewczyny, nie zapominajcie, że są te kawały wykładzin do zagospodarowania (czy to do ciacha czy do kociarni). są u teścia na działce (obok waszego byłego weta).

EDIT:
bazarek pierdółókowo - książkowy: viewtopic.php?f=20&t=130506

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Wto lip 19, 2011 10:45 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

dziewczyny,
dzis po robocie jade do Castoramy kupic jakies worki z gipsem i gładź
pytanie- gdzie to podrzucić mogę? ok 18 godziny bede juz na bytomiu
ObrazekObrazek
Obrazek

CzArNaM

Od: Wto kwi 12, 2011 18:36

Post » Śro lip 20, 2011 11:40 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Wczoraj zrobiłyśmy z Basią zakupy. Kupione są sanitariaty, na góre i na dół, baterie, zlewozmywak mamy z odzysku mam nadzieje, że hydraulicy coś z tego dopasują. Kupiłśmy też zamki antywłamaniowe, które w promocji kosztowały aż 200zł, ale było to konieczne.
Dzięki CzArNaM i jej TŻetowi mamy zapas zaprawy tynkarskiej :1luvu:

Dzisiaj panowie od instalacji wodnej mają skończyć robote.
Prawda jest taka, że po opłaceniu hydraulików nasze konto będzie puste :cry:

Od rana do nocy mamy mnóstwo roboty. Niestety ciężkiej roboty fizycznej w tym nie brakuje:( Cały czas się zastanawiam na ile nam jeszcze starczy sił :( :oops:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Śro lip 20, 2011 11:51 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

wczoraj jeszcze spotkałam się ze znajomą i sama zaproponowała żeby staneła puszka w jej sklepie ze zbiórką na Ciacha, obiecała urabiać wszystkie klientki :) także jak będzie puszka to dajcie znać dziewczyny.
Wrobiłam tez znajomych w zbiórkę gipsów itd z remontów więc może uda się coś załatwić

koniecznie dajcie znać czy Marcin wstawił zamki :)
ObrazekObrazek
Obrazek

CzArNaM

Od: Wto kwi 12, 2011 18:36

Post » Czw lip 21, 2011 20:44 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Pilnie potzrebujemy strone :( Czy ma ktos moze jakis pomysl, moze nam cos podpowiedziec albo jeszcze lepiej zrobic stronke??
Adminisrator* strony sie nie odzywa, nie ma z nim żadnego kontaktu, żadnej informacji :evil:

*Literówka była niezaplanowana, ale stwierdziłam, że pasuje idealnie wiec nie zmieniam :twisted:

CzArNaM zabrała dzisiaj materiały na kolejne skarbonki :piwa: Kolejne musze dostarczyć do Jusi_P :piwa:
Mamy jeszcze wolne limity na skarbony :kotek:

Remont Ciach!Centrum w toku :!: Bardzo dużo jeszcze przed nami, ale widać już postęp i to cieszy i dodaje sił do dalszej harówki :twisted: Mamy już instalacje wodno-kanalizacyjną. Mamy wodę :mrgreen: Mamy na piętrze piekny zlewozmywak :kotek: Nie mamy jeszcze szafek, ale liczymy, że ktoś może bedzie zmieniał meble kuchenne i inne :oops:
Ściany na piętrze już prawie są przygotowane do gipsowania i malowania. Na dole mamy już czynny kibelek :mrgreen:

Dotację, którą dostaliśmy z UM Bytomia możemy przeznaczyć tylko i wyłącznie na sterylizacje i kastracje. Tych pieniedzy absolutnie nie możemy wykorzystać na inny cel :!: Piszę to, żeby ktoś sobie nie pomyślał, że Miaukot dostał gift z UM i sobie remontuje. NIE :!:

Dlatego cały czas bardzo potzrebujemy wsparcia na remont Ciach!Centrum, no i na karme dla naszych podopiecznych :oops:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Czw lip 21, 2011 21:26 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Mnóstwo rzeczy zrobione w tak krótkim czasie 8O
Niesamowite :!:

W przyszłym tygodniu postaram się coś wpłacić na Ciach!Centrum.

Trzymam kciuki za powodzenie dalszych prac :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 21, 2011 21:45 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

mb pisze:Mnóstwo rzeczy zrobione w tak krótkim czasie 8O
Niesamowite :!:

W przyszłym tygodniu postaram się coś wpłacić na Ciach!Centrum.

Trzymam kciuki za powodzenie dalszych prac :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dziękujemy bardzo :1luvu:

Ciach!Centrum coś w sobie ma :wink: Jakaś pozytywna energia z tego miejsca epatuje 8) Mam nadzieje, że niedługo wszyscy będziemy mogli się tam spotkać :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MiauKot

Od: Nie lut 14, 2010 15:31

Post » Czw lip 21, 2011 22:51 Re: MiauKot 2(56+1):kociaki skazane na śmierć !

Myszka.xww pisze:Doskonała wiadomość :D

Tylko, żeby można było spokojnie dotację wykorzystać, potrzebne jest wsparcie na przygotowanie CiachCentrum. Gdyby ktoś miał fantazję i potrzebę wzięcia udziału w powstawaniu miejsca na przechowywanie kotów wolnożyjących po kastracjach, to zapraszam:

Fundacja Pomocy Dla Zwierząt MiauKot
ING Bank Śląski
86 1050 1621 1000 0090 7210 1638

płatności zagraniczne
SWIFT: INGBPLPW
IBAN: PL 86 1050 1621 1000 0090 7210 1638

W tytule wystarczy wpisać "CiachCentrum"

Za każdą złotówkę będziemy ogromnie wdzięczni :D

Jak wiadomo - fundusze na sterylki to jedno, bardzo często jednak sterylizacje zwalniają, bo nie ma miejsca na przechowywanie kotów po zabiegu. Dlatego potrzebujemy Waszej pomocy :)

Bardzo, bardzo dziękujemy też za kciuki 8)

Autocytat najwyższą formą cytatu :mrgreen:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

[poprzednia][następna]