Moderator: Estraven
, głosujmy mam nadzieję, że teraz się im uda ( ja juz po

.
ellza1 pisze:Hej kochani, ruszyła grudniowa ankieta Krakvetu. Z tego co pamiętam Kotkowo miało wspierać Radomsko i Andżelikę, ( oni wcześniej pomogli ), dwa miesiące temu nie wyszło, może teraz uda się pomóc Radomsku, głosujmy mam nadzieję, że teraz się im uda ( ja juz po
)
Pani Aniu z Pietrasz - SZACUNEK -![]()
![]()
Anna & 137 pisze:ellza1 pisze:Hej kochani, ruszyła grudniowa ankieta Krakvetu. Z tego co pamiętam Kotkowo miało wspierać Radomsko i Andżelikę, ( oni wcześniej pomogli ), dwa miesiące temu nie wyszło, może teraz uda się pomóc Radomsku, głosujmy mam nadzieję, że teraz się im uda ( ja juz po
)
![]()
Dzięki ,ale szacunek to sie należy łapaczo-karmicielkom,ja tylko im troszkę ciepełka użyczyłam.

ellza1 pisze:Hej kochani, ruszyła grudniowa ankieta Krakvetu. Z tego co pamiętam Kotkowo miało wspierać Radomsko i Andżelikę, ( oni wcześniej pomogli ), dwa miesiące temu nie wyszło, może teraz uda się pomóc Radomsku, głosujmy mam nadzieję, że teraz się im uda ( ja juz po
)
![]()
XmonikaX pisze:Czy mogłybyście wkleić link do ankiety do głosowania? nie mogę znaleźć, a chce zagłosować...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 37 gości