Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 9:30 Re: Legnica

iwo_wawa pisze:Pan Fox wyleguje się na parapecie jak białe arystokratki. Wygrzewa futro :) Zauwarzyłam, że posiada niesamowity dar. Gdy tylko ktoś mòwi w domu na tzw. Wyższym tonie (np. Gdy po raz setny ustawiam rodzinę do pionu w temacie sprzątania:oops:), Fox przybiega w te pędy do podnoszącego głos (niezależnie gdzie by był I co robił), staje przy nim lub obchodzi I wydaje z siebie uspakajające gruchanie. To dla nas znak, że się przegina. Jak go w piątek zlekcewazyłam i uskuteczniałam dalej swe wywody na wyższym "C" to wskoczył, usiadł przy mnie I do gruchania dołączył trącanie mnie łapką 8O
Ale zawodnik, a niech mnie.... :oops: zawsze mnie I pozstałych do porządku przywołuje! Zamiast zwiewać jak się kręci "rodzinna zadyma" to ten gna I w sam środek się pakuje... Kurczaki _ kocham tego kociego terapeutę :1luvu:

Fox był i jest niesamowity.
Ale,ale,zdaje się że pomaleńku,pomaleńku i przejął w Waszym domu obowiązki głowy rodziny :lol:
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 9:32 Re: Legnica

Nie ma się co dziwić ... ktoś musi pilnować porządku i spokoju, jak się ludzie zachować nie potrafią :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon cze 28, 2010 9:34 Re: Legnica

Obrazek[/quote]

Willow_ faktycznie,na tym zdjęciu Sasza jest grafitowy i nie widać żadnej brunatnej plamki .Ładnie wyszedł,tylko troszke nie uczesany :wink:
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 9:58 Re: Legnica

Legnica pisze:Ładnie wyszedł,tylko troszke nie uczesany :wink:

Też problem ... kto by tam co chwilę fryzurę poprawiał :ryk:
A Sasza to bardziej grafitowy czy beżowy jest? - bo po ostatnim zdjęciu zwątpiłam 8O

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon cze 28, 2010 10:35 Re: Legnica

Bardziej popielaty,ma tylko końcówki włoska wybarwione,wygląda to tak jakby się naturze farba wylała,gdzieniegdzie popiel ciemniejszy,gdzie indziej jaśniejszy,można by rzec srebrno biały :wink:
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 12:08 Re: Legnica

Sasza jest bardzo ładnie ubarwiony. Sierść od spodu ma bielutką, a z wierzchu taką dymną; kolor sierści jest nieregularny ; może w zależności od tego jak pada słońce jest popielaty albo grafitowy. Do tego jego smukły kształt. Ciekawe czy on przytyje, czy po prostu ma taka smukłą budowę. I te ruchy -chociaż może trochę wynikają z niepewności, są bardzo eleganckie.

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon cze 28, 2010 13:42 Re: Legnica

Willow_ pisze:Nie ma się co dziwić ... ktoś musi pilnować porządku i spokoju, jak się ludzie zachować nie potrafią :ryk:

Co racja to racja :oops:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Pon cze 28, 2010 14:32 Re: Legnica

:1luvu: dotarla paczka, a najfajniejsze jest to ze pudło jest z firmy 4 km od mojego domu :ryk: :ryk: :ryk: jaki ten swiat jest mały :mrgreen: a Legnica tak daleko :ryk: :ryk: ta firma robi kisielki, budynie i galaretki i inne rzeczy :mrgreen: DZIEKUJE ZA CUDNE RZECZY :1luvu:
krynia08

Post » Pon cze 28, 2010 17:37 Re: Legnica

Piękna fotorelacja :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 28, 2010 18:20 Re: Legnica

krynia08 pisze::1luvu: dotarla paczka, a najfajniejsze jest to ze pudło jest z firmy 4 km od mojego domu :ryk: :ryk: :ryk: jaki ten swiat jest mały :mrgreen: a Legnica tak daleko :ryk: :ryk: ta firma robi kisielki, budynie i galaretki i inne rzeczy :mrgreen: DZIEKUJE ZA CUDNE RZECZY :1luvu:

No popatrz :lol: to pudło przywędrowało do mnie,podobnie jak i do ciebie,z fantem i to z okolic Bydgoszczy.
Ależ sie te kartony napodróżują :lol:
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 18:24 Re: Legnica

:ryk: :ryk: a do Bydgoszczy 120 km :mrgreen:
krynia08

Post » Pon cze 28, 2010 18:37 Re: Legnica

8) Maja zjadła małą garstkę suchej 8)
:dance: :dance2:
wreszcie nareszcie!bo coś ostatnimi czasy brzydziła się jedzeniem w ogóle :lol: wieszaczek jeden,myśli że samymi głaskami będzie żyć :wink:
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 21:07 Re: Legnica

Wiesiu, paczka dziś wyszła z Opola. Wybacz poślizg czasowy, po prostu się nie wyrobiłam :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon cze 28, 2010 21:13 Re: Legnica

Dzięki za wszystko.
Legnica

Post » Pon cze 28, 2010 21:17 Re: Legnica

To co robi Forest,to juz przekracza dopuszczalne granice.Nie moje,bo moje sa nie do wyczerpania.Ale nie mam pojęcia jak ja mam uprzedzić ewentualnie zainteresowany dom o zachowaniach tego janiołecka.
Foty już wrzucam na fotosik,sami zobaczycie.
Legnica

[poprzednia][następna]