Erin pisze:psiama pisze:Kobiety się zmężniły, faceci zniewiescieli.
Z nieopisanym smutkiem muszę przyznać Ci rację![]()
1 rację, a nawet 2 racje, a nawet nawet 3 racje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:psiama pisze:Kobiety się zmężniły, faceci zniewiescieli.
Z nieopisanym smutkiem muszę przyznać Ci rację![]()
ellza1 pisze:Nie jest tak źle , zdarzają się rodzynki![]()
psiama pisze:Iza, nie trać nadzieji, są jeszcze fajne rodzynki męskie. Ja TŻ poznałam 10 lat temu na portalu randkowym, namówiona dla draki przez psiapsiółę. Oddzew ciekawych facetów mnie wtedy zszokował, bo znali tylko mój profil, bez zdjęcia. Wtedy myślałam, że w ten sposób dziewczyn szukają faceci z popapraną psychiką, maszkary, poranieni psychicznie, szukający przygód i te klimaty
Myliłam się bardzo. Ale oczy trzeba miec otwarte jak się w to bawi. Nie wiem jak teraz, pewnie trochę się pozmieniało w tej branzy.
kasia86 pisze:Cześć MP6.![]()
Rodzynki to ja lubię... w czekoladzie.
Erin pisze: No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały)
Erin pisze:No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały)
Erin pisze:psiama pisze:Iza, nie trać nadzieji, są jeszcze fajne rodzynki męskie. Ja TŻ poznałam 10 lat temu na portalu randkowym, namówiona dla draki przez psiapsiółę. Oddzew ciekawych facetów mnie wtedy zszokował, bo znali tylko mój profil, bez zdjęcia. Wtedy myślałam, że w ten sposób dziewczyn szukają faceci z popapraną psychiką, maszkary, poranieni psychicznie, szukający przygód i te klimaty
Myliłam się bardzo. Ale oczy trzeba miec otwarte jak się w to bawi. Nie wiem jak teraz, pewnie trochę się pozmieniało w tej branzy.
No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały)
psiama pisze:Erin pisze: No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały)
Może za duże wymagania ?Ideałów nie ma, wiesz ... Nasze fajne TŻ to nieźle wychowane są ... przez nas
.
nanetka pisze:psiama pisze:Erin pisze: No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały)
Może za duże wymagania ?Ideałów nie ma, wiesz ... Nasze fajne TŻ to nieźle wychowane są ... przez nas
.
Otóż to! Psiama święte słowa![]()
mmk pisze:Trzeba tylko trafić na egzemplarz, który dobrze rokuje
jasdor pisze:Mój rokował, a jakże, tylko że potem zaniechciał
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Majestic-12 [Bot], puszatek i 1351 gości