Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 22, 2010 10:26 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Erin pisze:
psiama pisze:Kobiety się zmężniły, faceci zniewiescieli.

Z nieopisanym smutkiem muszę przyznać Ci rację :( :wink:

1 rację, a nawet 2 racje, a nawet nawet 3 racje.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 22, 2010 11:34 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Nie jest tak źle , zdarzają się rodzynki :ok: :mrgreen:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw kwi 22, 2010 11:36 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Tylko, że ja jestem młoda inaczej i juz pozamiatane :mrgreen:

jasdor

Post » Czw kwi 22, 2010 11:40 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

ellza1 pisze:Nie jest tak źle , zdarzają się rodzynki :ok: :mrgreen:

Oj, to ja chyba nie to ciasto jadam :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 22, 2010 11:57 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Cześć MP6. :D

Rodzynki to ja lubię... w czekoladzie. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw kwi 22, 2010 12:08 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

psiama pisze:Iza, nie trać nadzieji, są jeszcze fajne rodzynki męskie :ok: . Ja TŻ poznałam 10 lat temu na portalu randkowym, namówiona dla draki przez psiapsiółę. Oddzew ciekawych facetów mnie wtedy zszokował, bo znali tylko mój profil, bez zdjęcia. Wtedy myślałam, że w ten sposób dziewczyn szukają faceci z popapraną psychiką, maszkary, poranieni psychicznie, szukający przygód i te klimaty :twisted: Myliłam się bardzo. Ale oczy trzeba miec otwarte jak się w to bawi. Nie wiem jak teraz, pewnie trochę się pozmieniało w tej branzy.

No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały) :roll:

Erin

Post » Czw kwi 22, 2010 12:09 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

kasia86 pisze:Cześć MP6. :D

Rodzynki to ja lubię... w czekoladzie. :mrgreen:

Cześć gromadko! :)
Ja mam tak samo :P

Erin

Post » Czw kwi 22, 2010 12:43 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Erin pisze: No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały) :roll:

Może za duże wymagania ? :wink: Ideałów nie ma, wiesz ... Nasze fajne TŻ to nieźle wychowane są ... przez nas :mrgreen: .
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw kwi 22, 2010 12:45 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Erin pisze:No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały) :roll:

Izuś, ja też tak na zakalce długo trafiałam :ryk: , a ni z tego ni z owego i ... siup. I koty kocha :1luvu:
Nie ma tego złego .... :ok:

ellza1

Post » Czw kwi 22, 2010 14:07 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Erin pisze:
psiama pisze:Iza, nie trać nadzieji, są jeszcze fajne rodzynki męskie :ok: . Ja TŻ poznałam 10 lat temu na portalu randkowym, namówiona dla draki przez psiapsiółę. Oddzew ciekawych facetów mnie wtedy zszokował, bo znali tylko mój profil, bez zdjęcia. Wtedy myślałam, że w ten sposób dziewczyn szukają faceci z popapraną psychiką, maszkary, poranieni psychicznie, szukający przygód i te klimaty :twisted: Myliłam się bardzo. Ale oczy trzeba miec otwarte jak się w to bawi. Nie wiem jak teraz, pewnie trochę się pozmieniało w tej branzy.

No to ja z całą pewnością ciągle trafiam na zakalec (zakały) :roll:

No to ja powiem, że ja mojego męża również poznałam na portalu randkowym 7 lat temu :D Założyłam tam konto również za namową koleżanki i zaczepił mnie mój obecny mąż, który wtedy okazał się być moderatorem tej strony :D I tak od maila do maila, potem od gadu do gadu, spotkanie i już jesteśmy 3 lata po ślubie :D

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Czw kwi 22, 2010 14:07 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

psiama pisze:

Może za duże wymagania ? :wink: Ideałów nie ma, wiesz ... Nasze fajne TŻ to nieźle wychowane są ... przez nas :mrgreen: .

Otóż to! Psiama święte słowa :mrgreen: :piwa:

nanetka

Post » Czw kwi 22, 2010 16:05 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

nanetka pisze:
psiama pisze:

Otóż to! Psiama święte słowa :mrgreen: :piwa:

:mrgreen: :ryk:
Trzeba tylko trafić na egzemplarz, który dobrze rokuje :wink:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw kwi 22, 2010 17:48 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

mmk pisze:Trzeba tylko trafić na egzemplarz, który dobrze rokuje :wink:

Hłe, hłe , no prawda, ale to nigdy nie wiadomo . Jak to mówią : "w życiu są 2 uda, albo się uda, albo się nie uda" :mrgreen:
Izulka ja będę 30 kwietnia w zwierzaku, bo w ten piątek nie mają już czasu, jak dasz radę, to będzie mi miło. Dam jeszcze znać :ok:

ellza1

Post » Czw kwi 22, 2010 17:50 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Mój rokował, a jakże, tylko że potem zaniechciał :mrgreen:

jasdor

Post » Pt kwi 23, 2010 5:37 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

jasdor pisze:Mój rokował, a jakże, tylko że potem zaniechciał :mrgreen:

Na takich niestety też się trafiało... :? No ale cóż, trzeba być dobrej myśli :ok:

nanetka

[poprzednia][następna]