Teraz to ja już Eustachego sama wyciskam , choć on tego bardzo nie lubi , kiedy on zacznie sam sikać
A na domek jeszcze czekają Oaza , Omega , dzikawa choć chcąca zaufać Kika , seniorek Zuzu , charakterny truj łapek Czort , czy one tez znajda swój domek ....
Ewa, również dziękujemy za miłe przyjęcie. Poznanie Was to była ogromna przyjemność. Jestem przekonana, że Aniołek i Zuzia nie mogły lepiej trafić i szybko pokochaja swój nowy dom. Buziaki dla Amelki (nie mylić z kotem To urocza, rezolutna córa Jalusindy)
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Witajcie:) Prazek i Violavi, Was oczywiscie tez bardzo milo bylo poznac!!! Buziaki gorace I dzieki za wizyte. Noc o dziwo spokojna, zadnego miauczenia czy drapania. Zalatwily sie ladnie do kuwety i spia zakopane w swoja kolyderke. Juz nie uciekaja na moj widok i daja sie miziac. Anioleczke nawet sama sie domaga smerania:)) Oczywiscie dziewczyny sa zamkniete same w pokoju. Dzis zapoznam je z Lusinda (4 Latka). Milego dnia
Cześć tychowianie (naprawdę jakiś geniusz odmieniał przez przypadki tego tychowianina, przecież tego nawet wymówić się nie da ) i nie tylko ale to jeszcze nic, nasza koleżanka w bibliotece wypożyczała "małego księdza", a kolega pytał, czy są "krzyżaki". Pani z fizyki: ciałowi stałemu, a pani z polskiego chyba w drugiej klasie: "odmieńcie czasownik poszłem"
korciaczki, czy ten wasz kolega nie jest przypadkiem blondynem w dodatku tlenionym, bo teksty puszcza, ze szok!
Mrusie, macie tu ewidentny przyklad, ze czlowiek, choc z reguly uwaza sie za istote rozumna a zwierzeta za istoty nierozumne, to Wy jednak przewyzszacie ludzi swoja inteligencja. U was "miau" to zawsze "miau" a nie jakies "mijal, mial" Wiec uzyjcie swojej inteligencji, i przemowcie potencjalnym domkom do rozumu, ze jestescie im niezbedne do zycia! i na gore, przyjaciele!
Dziś późnym wieczorem trafił do mnie 2 letni rudy kocur bo dziecko ma alergie , jest bardzo wystraszony Czy mogę prosić o ogłoszenia np z zdjęciem Marleya bo jest troszkę do niego podobny bo nie wiem czy ktoś by mógł przyjść zrobić mu zdjęcia ...