CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (93)- Eksmisja, petycja! str.80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 05, 2009 17:22 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (102)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

aassiiaa pisze:
aassiiaa pisze:Ja mam dobra informacje ale napisze jak sie dokona :wink:

Khan wlasnie zmierza do SWOJEGO DOMU :mrgreen:

Juz się nacieszyłam w wątku zuchów, ale co mi tam, mogę jeszcze raz :wink: Khan :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob wrz 05, 2009 17:27 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (102)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

http://www.youtube.com/watch?v=hFMdj4BR ... re=related

hehe, ciekawe jak nauczyli je tego. Mozna by duzo zwirku zaoszczedzic :lol:

Khan, super! :D Gratuluje domku!

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Sob wrz 05, 2009 18:14 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Khan :ok:

W kwestii WC:
http://www.youtube.com/watch?v=iDSKUC6uEE0 - do kupienia zdaje się również na Animalii. W każdym razie chyba gdzieś widziałam.

Mam mieszane odczucia: stać w kolejce do własnego kibelka nie zamierzam :twisted: Przy sześciu sierściach musiałabym zapisy wprowadzić ;) Poza tym z nerwów bym padła, że któryś się utopi :oops:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob wrz 05, 2009 18:50 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Gdzie Khan pojechał? Tzn. do jakiego miasta?
Pytam, bo odebrałam ostatnio dość ciekawy telefon o niego :)

SUper, że ma Dom! :ok:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Sob wrz 05, 2009 19:03 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Moja koleżanka nauczyła kota bez takich tam cudów etapowych jak teraz są dostępne :wink: Problem w tym, że musi być cały czas kibelek otwarty, a ja nie lubię :wink: No i chyba tez bym nie chciała w kolejce stać :roll:
Khan z tego co wiem miał jechać do Będzina 8)

Jutro jak dobrze pójdzie kolejne dwa kociaki pojadą do swojego domku, ale nie chcę zapeszać :oops:

Barbara Horz

Post » Sob wrz 05, 2009 21:18 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Czyli to jednak ci ludzie, z którymi gadałam :)

Cieszę się, że wypaliło :)

Macho

Post » Sob wrz 05, 2009 22:27 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Tak, Khan pojechal do Bedzina.
Dziekuje za sprawdzenie domkow dla bollywodzkich tymczasow - anulka111 :aniolek: oraz pomponmama :aniolek:
Melduje, ze zadanie znalezienia rozsadnych domow dla kociakow zostalo wykonane :ok:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie wrz 06, 2009 8:40 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

Barbara Horz pisze:Jutro jak dobrze pójdzie kolejne dwa kociaki pojadą do swojego domku, ale nie chcę zapeszać :oops:

- to bardzo mocne kciuki za prawidłowy przebieg operacji :ok: :lol:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie wrz 06, 2009 9:22 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

:dance: :dance2: super wieści :D I nadal kciuki :ok:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Nie wrz 06, 2009 17:29 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (99)-Timor i Luksor w DS :)

Kociaki przemieszczają się w różnych kierunkach :wink: Dziś do Krakowa chotesia odwiozła swoich podopiecznych, Timora i Luksorka :dance: :balony: :dance2: Zgłosił sie po nich bardzo fajny domek. Za towarzystwo będą mieć starsza kotkę i dwa szczeniaki :wink: Mam nadzieję, że jak biedna chotesia ochłonie to napisze coś więcej.

I jeszcze tu zacytuję samą siebie, bo znowu pomocy potrzebujemy dla maluszka :(
Mam też kiepską nowinę :? szukam DT dla maleńkiego kociaka bez uszka. Dziewczyna, którz do mnie dzwoniła znalazła go w lesie podczas spaceru z psem. Nie może go zatrzymać, bo lada dzień ma rodzić, a do tego jej pies nie znosi kotów :(
Ma dzwonić jeszcze wieczorkiem, bo obiecałam popytać o tymczas. Ja go nie mogę wziąść na razie, bo mam nie doszczepione maluchy na strychu. Mogę je szczepić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Żal mi maluszka, bo to uszko jak opisywała dziewczyna chyba mu cos odgryzło. Jest malutki, ma jeszcze niebieskie oczka, ale je już samodzielnie.

Barbara Horz

Post » Nie wrz 06, 2009 17:30 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (99)-Timor i Luksor w DS :)

To tylko "nasze" nie cieszą sie zbytnią popularnością?

Nike'iemu odbija, hormony mu buzują i znęca się na Fretce... Nie wiem, co z nim zrobić, bo ma teraz brzydkie rany... No oprócz tego, że wykastrować (jesteśmy umówieni na wtorek)... Ale co do tego czasu? Nie da się go przecież wziać pilnować... Jakieś sugestie?
A tak z innej beczki - będą nowe zdjęcia Fretki i Finka, bo bardzo wyładnieli :1luvu:
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot."
Mark Twain
Obrazek

http://dzikuski.bloog.pl

Sally od dzikusków

Od: Śro lis 05, 2008 15:30

Post » Nie wrz 06, 2009 17:36 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (99)-Timor i Luksor w DS :)

Sally Nike była zainteresowana pani jak Was nie było. Zaraz po Twoim powrocie napisałam do niej i podałam jej nr telefonu. Mam dużo telefonów o rudego kota, ale wszystko to domy wychodzące :( Mam nadzieję, że na każdego naszego kociaka przyjdzie pora i wspaniały domek go wypatrzy. Timorek pojechał dzięki Luksorkowi, bo ludzie chcieli jego i Khana, ale Khan był już zarezerwowany i rodzeństwo mogło jechać razem :D

Barbara Horz

Post » Nie wrz 06, 2009 19:28 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (101)-Pelagia pilnie potrzebuje domu

aassiiaa pisze:Tak, Khan pojechal do Bedzina.

Melduje, ze zadanie znalezienia rozsadnych domow dla kociakow zostalo wykonane :ok:

Pięknie :D
Asiu, spisałaś się na medal :1luvu: :king:
ObrazekObrazek

mojas

Od: Wto lis 18, 2008 21:11

Post » Nie wrz 06, 2009 20:32 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (99)-Timor i Luksor w DS :)

I co z maluszkiem?

Faktycznie to uszko wyglądało jakby było odgryzione...
Maluchowi dałabym ok. 1,5 miesiąca....

Dziś rano odebrałam telefon w sprawie w/w malucha, więc podałam "koci" numer...
Będąc później na kontroli u naszej byłej podopiecznej od słowa do słowa wyszło, że to ta kobieta znalazła malucha...

Macho

Post » Nie wrz 06, 2009 21:39 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (99)-Timor i Luksor w DS :)

Macho jakoś mało tymczasów masz w tym roku :wink:

Adria prosiła przekazać, że już jej tu nie będzie :twisted: Z przyczyn kocich została bez kompa :roll:

Barbara Horz

[poprzednia][następna]