Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:Murzynek już w swoim własnym domkuPo odebraniu go od Marysi pojechaliśmy do Rudy Śląskiej. Murzynek widać, że był po obfitej kolacji bo w drodze zrobiło mu się niedobrze i zwymiotował kolacyjkę
![]()
Dalsza droga upłynęła spokojnie bo Murzynek w tym stresie nawet nie miauczał
Dotarliśmy do celu. Przywitanie było iście hrabiowskie
Nowa rodzina Murzynka, Duża, Duży, dwie dziewczynki, malutki braciszek, jeszcze noszony na rączkach i zaprzyjaźnieni sąsiedzi z kilkunastoletnim synem:D
Murzynek wypuszczony z transporterka biegiem zaczął zwiedzać domek z podniesionym ogonkiem, dziewczynki i chłopak za nim. Za dziećmi dorośliStałam w przedpokoju z rogalem na twarzy
Murzynek nawet malutkiego przywitał ocierając się i tuląc do niego czym wywołał entuzjazm wszystkich tam zgromadzonych
![]()
![]()
![]()
I co ja tam miałam jeszcze do roboty? Spisałam umowę, powiadomiłam jaki jest Murzynek i zwiałam.
Jeszcze na odchodnym dowiedziałam się, że Murzynek będzie wyprowadzany w smyczce na spacerki i będzie jeździł z rodzinką autkiem![]()
Cała wyprawka też już była, włącznie z transporterkiem;) Szeleczki i smyczkę dostanie przy pierwszej wizycie w sklepie zoologicznym![]()
Powodzenia Murzynku w nowym domu, bądź szczęśliwy![]()
![]()
Marysiu dziękuję ci serdecznie za opiekę nad Murzynkiem i za wszystko co robisz dla kotków![]()
Amanda_0net pisze:Marysiu nie becz, chyba, ze ze szczęścia![]()
![]()
Zresztą ja też się z Murzynkiem nie pożegnałam, nawet mi dojść nie dali do niego a on sam był taki zabiegany![]()
![]()
![]()
Uszatku biedulku trzymam kciuki za Twoje zdrówko
Gibutkowa pisze:Ktoś mi miał podesłać zdjęcia na mailaCobym mogła na forum wstawić. Nie żebym była upierdliwa
taaak tylkooo...
IKA 6 pisze:Mar 9 chyba zapomniałas co napisałam w wywiadzie. Pani domu była kociarą, a wiec wiem ze maluch może ugryźć, chycic ząbkami czy pazurkami. Dzieci tez wiedzą. Nawet ten najmniejszy z ludzi nie szarpie raczki jak łapie ( byla wtedy sąsiadka ze swoim kotem i widziałam). Nie martw sie. To dobry domek
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Ktoś mi miał podesłać zdjęcia na mailaCobym mogła na forum wstawić. Nie żebym była upierdliwa
taaak tylkooo...
Ktosiu pamięta, ale:
cytat: "Temat postu: Re: Moje koty i ja, Happy wróciła z adopcjiWysłany: Wto Wrz 29, 2009 6:54
Acha, jeszcze jedno: dzisiaj dam do naprawy domowy laptop więc przez jakiś czas po 15,00 będę odcięta od netu. Nie wiem, jak długo potrwa naprawa, możliwe, że i w weekend będę bez netu.
W razie potrzeby niektórzy mają do mnie numer telefonu.
W godzinach pracy 7,00-15,00 będę opisywać, co u Uszatka nowego a potem zostaje tylko telefon."
Zdjęcia porobione, nawet tego brzydkiego uszka ale nie mam jak ich wstawic na forum, tak więc proszę o cierpliwość, sorry
IKA 6 pisze:Jestes przewrażliwiona jak kazda z nas jak oddaje kota. Ale tam jest tylko jedno małe dziecko ( 10 m-cy) i dwie dziewczynki 12 i 13 lat jak dobrze pamietam. A wiec nie takie małe. Myslę, że Murzynkowi bedzie tam dobrze. Niech Amanda_Onet poprosi o zdjecia. Mam nadzieję, że już maja internet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Doris2, Google [Bot], marek8127 i 49 gości