Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Przypuszczam, że CoToMa raczej o tej porze JESZCZE nie spała,,,,
AniHili pisze:Kociamo..ja jako dzieciak, zjeżdżałam na nartach (tak, tak..na płaskim Podlasiu mamy nawet mikroskopijne górki), "objęłam" nieduży jałowieć i razem z nim wpadłam do bagna...Więc nie dziwią mnie wyczyny z jodełką
moś pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:8O![]()
![]()
![]()
To u Ciebie owoce się nawet zimą rodzą
![]()
w obrebie głowy przewaznie zimą
![]()
Kociamko i ty z takim poczuciem humoru sie do grobu wybierasz,? to ś Piotr przy bramie umrze (jesli to mozliwe) ze śmiechu
Kociama pisze:AniHili pisze:Kociamo..ja jako dzieciak, zjeżdżałam na nartach (tak, tak..na płaskim Podlasiu mamy nawet mikroskopijne górki), "objęłam" nieduży jałowieć i razem z nim wpadłam do bagna...Więc nie dziwią mnie wyczyny z jodełką
o ludu![]()
W bagnie tez wyladowałam kiedyś
namówiłam Mamę że przewioze ja z górki na sankach
obiecałam niezpomniane przeżycia :roll:
no i do dzisiaj wspomina jak dwie kobietki taplały sie w bagienku ku radości pewnego gospodarza![]()
Zapomnialam że na dole górki jest to bagienko
Lemoniada pisze:O, matkoGłowa, ręce i nogi to nic... Ale co musiały przeżyć te bardziej wrażliwe części ciała, znajdujące się pomiędzy nimi?
![]()
A śliweczkę bym chętnie zjadła, mmmm...
Benni pisze:Wybaczcie, ale![]()
![]()
![]()
Skoro się już wysmialam - pozdrawiam Was wszystkich Kociamko i pamiętaj - masz słychać Bungo. Wszyscy chcemy Twego zdrowia, więc bez wymowek, bo ....
Zowisia pisze:przeciez nie mowie, ze sie zwie, tylko ze jest !!
wstawanie o 3 rano to juz tylko dla Skowronow - twardzieli ...
zo
Nikajka pisze:Iwonko, cieszę się, że lepiej sie czujesz.
Dziękuję za PW, wiem, że zaniedbuję wszystkich ale ostatnio ciężko z choć odrobiną wolnego czasu....
Uściski dla Was i kociastych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, mag_kam, scubawidow i 136 gości