Smoczek zaginęła:Kraków 10.1.07-cz.2 (zamknieta;-->3, 4)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 16, 2008 23:19

Ale ty masz 4 i 3/4 kota! A moje dwa są na dobrej drodze do likwidacji drapaczka - pierwszego, który okazał się godny drapania :twisted: Co wcale nie przeszkadza im drapać wszystkich pozostałych sprzętów :evil:
I też ataki małpiego rozumu mają koło północy 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro sty 16, 2008 23:36

Bungo pisze:Ale ty masz 4 i 3/4 kota! A moje dwa są na dobrej drodze do likwidacji drapaczka - pierwszego, który okazał się godny drapania :twisted: Co wcale nie przeszkadza im drapać wszystkich pozostałych sprzętów :evil: I też ataki małpiego rozumu mają koło północy 8O

Co rozumiesz przez to 'ale ty masz ..' ? nie jestem pewna ...
zreszta, czasami mam wrazenie, ze jest ich 14 i 3/4 !
wlasnie pekly i padly, uff, moze choc pol zlecenia zrobie wreszcie...
idzie mi jak z kamienia.

Udalo mi sie teraz zlapac Misie w aparat, jak wariowala z ogonem w szczote ... istna sprezyna. Zaluje, ze nie moge utrwalic jej skokow na tylnych lapkach i atakow bokiem ... wyglada jak polaczenie jaszczurki,
malpki i malego smoka ... wszystko trwa ulamki sekund, i oczywiscie aparat nie ma szans nadazyc, ani nawet zostac wyjety .. :)
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Czw sty 17, 2008 0:49

Ufff, zamiast pisac wybieralam fotki ... :)
oto one, jeszcze gorące:
Obrazek Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

no i tyle na razie. z

Zowisia

Post » Czw sty 17, 2008 7:15

Obrazek
Jakie słodkości :love: Te przekładane czarno-bure łapki :love:

Zreszta wszystkie fotki super. No i gratuluje uchwycenia Misi na drapaku - domyslam sie, jaki to problem, zeby takie "żywe srebro" złapać w akcji ;)

Zosiu, caly czas mysle cieplo :ok:

A co do Olsztyna - aparat mam, baterie naładowałam, Dorota sie nie wykręci :mrgreen: Szkoda tylko, bo bede miec naprawde niewiele czasu, ale dobre i to :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw sty 17, 2008 7:58

Tez jestem zadowolona, ze ten "gekon" zlapal sie w aparat ... i szczota tez fajna wyszla.

Ja jeszcze pisze ... ledwo juz widze na oczy, a tu 3 dokumenty czekaja
na zaraz. Koty oczywiscie wyspane i w gotowosci - gdzie to jedzenie, no gdzie !! ?? Misia wyglada przez okno.

Szczesliwej podrozy Skaska, baw sie dobrze i fotkuj !!
dzieki za poranne odwiedziny i wsparcie
zo

Zowisia

Post » Czw sty 17, 2008 8:37

Fotokoty :love:

Czekam na skaskeNH :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 17, 2008 9:13

Zo sliczne zdjecia :1luvu:

dzis na przystanku w drodze do pracy natknelam sie na slup z ogloszeniami o Smoczku- przystanek Szklarska w kierunku do Pow. Wielkopolskich- plakat na slupie z dwoch stron- widoczny i jak sie stoi pod wiata przystanku, i jak sie czlowiek odwraca od kiosku i idzie w kierunku przystanku :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Czw sty 17, 2008 10:10

skaskaNH smsuje:

Pozdrowienia z pociagu dla Miau!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw sty 17, 2008 12:35

kawałek Miau dziękuje czyli ja :wink:

Zosiu Tyciakowi tez się robi szczota z ogonka :lol: wygląda to przesmiesznie i niestety tez nie poptrafie uchwycic tych najfajniejszych póz łapciucha ,zawolny aparat :cry:

ale brzuszek ,ten rudy wywalony brzuszek w burym futerku :love:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 17, 2008 12:49

Zo, z przyjemnością skonstatuję - udało Ci się utuczyć Fumę. :lol:

Śliczne Koto-Foty. :D
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw sty 17, 2008 20:58

Hopsniemy wieczorkiem!

Dorota

Post » Czw sty 17, 2008 22:56

Adrianapl pisze:Zo sliczne zdjecia :1luvu:
dzis na przystanku w drodze do pracy natknelam sie na slup z ogloszeniami o Smoczku- przystanek Szklarska w kierunku do Pow. Wielkopolskich- plakat na slupie z dwoch stron- widoczny i jak sie stoi pod wiata przystanku, i jak sie czlowiek odwraca od kiosku i idzie w kierunku przystanku :ok:

Dzieki za uznanie :) modelki najwazniejsze !
co do plakatow, to zdaje mi sie, ze wcale tam nie mialy wisiec, ale juz
i tak nic nie mozna zrobic ... Tak czy owak, ciesze sie, ze sa i ze je widac.

Serdeczne pozdrowienia, takze dla Kropki i Skipiego :)
zo

Zowisia

Post » Czw sty 17, 2008 22:59

dorcia44 pisze: /.../ ale brzuszek ,ten rudy wywalony brzuszek w burym futerku :love:

A to Rysia ... brzuszek ma niesamowity. Ta biala plamka w srodku to pepek ! zawsze mnie bardzo smieszy.
Rysia niestety znow dzis miala karniaka w lazience, bo tak przestraszyla Fume, ze ta zrobila kupke i siusiu pod stolem. Ech.
Za to po karniaku - do rany przyloz, nawet mruczala po kolacji ..

Pozdrawiamy Tyciacho i kompanie,
zo

Zowisia

Post » Czw sty 17, 2008 23:14

Dorota pisze:Hopsniemy wieczorkiem!

Dzieki Dorota :)
mialam dzis jakis prawdziwy koci sygnal - kotka z aukcji 6 stycznia 07 (... wiec to nie Smoczek ...) do oddania z powodu astmy, bardzo podobna do Smoczka na zdjeciach, ale wiek podobno 2 lata ..
Mam sie umawiac w poniedzialek na odwiedziny ... bardzo watpie, ale
oczywiscie pojade, jakze by nie .. Kotka jest na pewno do oddania - podobno urocza. Malego formatu. Moze otworze jej watek na kociarni ?
a ja juz zadnego kota nie moge .. tylko Smoczek niech wraca.

I jeszcze jedna Pani wczoraj 16 1 08 z Wroclawskiej dzwonila, ze sie przyplatal bialoczarny kotek, i chce oddac ... tam straszny ruch samochodowy, a ona nie moze go wziac. Na razie trzyma w zakladzie pracy, ale to w kazdej chwili moze sie skonczyc wypuszczeniem zwierzaka na ulice przez ktoregos z klientow czy wspolpracownikow. I co tu robic ... jakies sugestie ?

W sklepie w mojej dzielnicy pusto ... ufff.
Obchod mini zrobiony, jedno ogloszenie musialam wieszac na nowo, bo obdarli caly slup - moze w ramach sprzatania .. moje sie nie dalo, polowa zostala, tak porzadnie przyklejone ... :) To nowe dalam na wierzch, i zalepilam 2 rodzajami tasmy, powinno wytrzymac zaklejaczy .. Cieplo jest, ale kotow nie widac nigdzie. Na dzialce kociej tez nie, ale chrupki wysypalam. 30 metrow od tego miejsca buduja kladke pieszo-rowerowa przez Wisle ... i bedzie koniec zacisznego zakatka dla zwierzat i ptakow. Z jednej strony szkoda, a z drugiej ciesze sie, bo kladka wypadnie bardzo blisko mojego domu, nie trzeba bedzie latac do jednego z mostow :) jak do tej pory. I rowerem bedzie mozna przeskoczyc ..

zo, po sniadaniu ;-)

Zowisia

Post » Pt sty 18, 2008 3:29

witaj Zo nocną porą 8)

ja właśnie kuje do jutrzejszego egzaminu :roll:
i taką mam mała przerwę na odpoczynek dla oczu (bo mi już literki w książce po całej stronie chodzą niczym mrówki) i umysłu (chwilowa zmiana tematu :wink: )
i postanowiłam że sobie wpadnę do Ciebie i się przywitam i oczywiście pozachwycam zdjęciami :1luvu: (miłą miałam niespodziankę jak weszłam)

nie jestem zupełnie :oops: teraz na bierząco
ale i tak trzymam kciuki :ok:
i mam nadzieję że plakatowanie Krakowa coś pomoże
(a moze to i lepiej ze nie w tych miejscach co powinny afisze powiesili bo przecież Smoczek wcale nie musiala sie błąkać przez ten rok w miejscu ucieczki
jeśli ktoś ją przygarnął to i w innej dzielnicy moze być...)

pozdrawiam nocnie
Aia
zastanawiam sie czy nie kończyć i nie zaczerpnąć tych 4h snu, które mi zostały... :?
a moze nie kłaść sie wogóle... :wink:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia][następna]