Zakopałem w ogródku, bo zupa była za słonaMalgorzata pisze:Trollu, czy Ty gdzies nam schowales Zosie?![]()
Moderator: Estraven
Zakopałem w ogródku, bo zupa była za słonaMalgorzata pisze:Trollu, czy Ty gdzies nam schowales Zosie?![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:Zakopałem w ogródku, bo zupa była za słonaMalgorzata pisze:Trollu, czy Ty gdzies nam schowales Zosie?![]()
ale za troszkę odkopie to wróci
ziemowit pisze:Zakopałem w ogródku, bo zupa była za słonaMalgorzata pisze:Trollu, czy Ty gdzies nam schowales Zosie?![]()
ale za troszkę odkopie to wróci

Krupniczek made by Zosia jest thebeściak, ogórkowa była za słonaMagija pisze:krupniczek?
Wody się dolewa do ognia, albo oliwy się dolewa, troll wie...Malgorzata pisze: Oj, Ziemowit, to Ty nie wiesz, co sie robi, jesli zupa za slona...![]()
Trzeba dolac wody, a nie zaraz Zosie w ogrodku zakopywac...
.
No, moze na chwilę odkopię i wypożyczę, choć już tak ładnie zaczęła wypuszczać korzonkiMalgorzata pisze: Ja bardzo prosze oddac mi Zosie!![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
A Lala sie nie przeimuj, pilnuj Lidera, zeby mu sie lapka szybko zagoila!

Malgorzata pisze:Przez zakopana Zosie prawie zapomnialam, jaki Kacperek urodziwy![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
MniamMalgorzata pisze:![]()
![]()
...zieew, spałem już... Ktoś chciał kubeczkiem?zosia&ziemowit pisze: Prosimy o kciuki lub "kubeczki"jak proponują pewne Trolle.
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 82 gości