i u Romusi też nie. Za Wojtusia
i za Romusię

Moderator: Estraven
i za Romusię

Meteorolog1 pisze:Ale u Wojtusia to nie to dziadostwo!!!! Mówię wam. Z góry mi powiedzieli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i za Romusię
![]()
![]()
.
) oraz Romusię

bo ja cały czas nie dowierzam...dilah pisze:Niech tak będziebo ja cały czas nie dowierzam...
Tylko czy One (Wojtuś i Romusia) sobie zdają sprawę z tego ile nas te ich wygłupy nerw kosztująbo Romusia jakby nigdy nic łasicuje łasząc się i tuląc nadgorliwie, że nie sposób odrzucić tych miłości, tylko czasem trzeba mieć podzielną uwagę, bawi się z Filkiem roznosząc chałupę i morduję mysz piszczącą, bo jeszcze mimo mąk nie chce odpuścić i za każdym razem wydycha piszczące niby ostatnie tchnienie, ale za każdym razem okazuje się, że o nie to ostatnie, mimo braku oka.
A sikaniem - to kto wie - może inne koty podsłyszały co mówiłaś i postanowiły skorzystać 
Meteorolog1 pisze:No ale teraz to nasz Pan Wojciech apetyt ma zawsze![]()
A sikaniem - to kto wie - może inne koty podsłyszały co mówiłaś i postanowiły skorzystać
vip pisze:Chyba nie muszę dodawać, że cały bus wył przez dobre kilka kilometrów....
No jak z wariatką jechali 
Caragh pisze:vip pisze:Chyba nie muszę dodawać, że cały bus wył przez dobre kilka kilometrów....
![]()
No jak z wariatką jechali

Meteorolog1 pisze:A ja na spotkanko uciekam z rzemieślnikami (Józefa dziś). Będę wieczorkiem nie wiem o której, ale napiszę napewno. Wojtusia uściskaj![]()
![]()
.

Alienor pisze:Za zdrowie i apetyt Wojtusia![]()
![]()
![]()
I żeby vipek nasz drogi nie osiwiał(a) przez jego pomysły![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], LikeWhisper i 79 gości