Gratulacje i w ogóle

Ja nie streszczę, też ledwie co ogarniam, we Wrocławiu jestem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:Moja bieda kochana, i co teraz??
wiiwii pisze: A z tymi lekarzami nie daj się zwariować może co?
Ja nie streszczę, też ledwie co ogarniam, we Wrocławiu jestem.
MIKUŚ pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Moja bieda kochana, i co teraz??
Wdrożone zostało leczenie, szczegóły u Pulpeti!
Trza zakupić karmę dla trzustkowych kotów i podawać na zmianę z karmą nerkowąDodatkowo leki na trzustkę.
REWELACJA![]()
![]()
![]()
Serce - leki
nerki - leki
trzustka - leki
stan zapalny - leki
infekcja dróg moczowych - leki
Kto znalazł tego kota, bo nie pamiętam?
Kuźwa normalnie tak rozsypanego kota znaleźć na ulicyTrza mieć wybitne szczęście.
![]()
Biedak, ma szansę na dom tymczasowy, ale nie wiem czy w takiej sytuacji się zdecyduje na tak chorego kota. Jego leczenie, dieta, diagnoza jest koszmarnie drogie i czasochłonne![]()
CHYBA NIGDY NIE MIELIŚMY KOTA TAK BARDZO CHOREGO!
Ręce mi opadają do ziemi. Pamiętam jak dziś jak na początku miał wątrobę walniętą i nery, serducho źle pracowało. A teraz wątroba ok, w zamian za trzustkę i parę innych nowych "okazów"
MIKUŚ pisze:No, nooo.....KOCIA PRZYSTAŃ SIĘ ROZMNAŻA![]()
Czyli w kolejce są Victor - bliźniaki![]()
Ilka - może córa![]()
Dostałam wiadomość że w sobotę rozsypała sie Dominika z psychiatrii w Dąbrowie Górniczej. Ma córę Emilię 2,9 kg i 55 cm![]()
WIĘC MOJE DROGIE PANIE, KTÓRA NASTĘPNA DO KOLEJKI![]()
A wszystko zaczęło się od mar_tiki
wiiwii pisze:Gadam z Baśką. Nono u weta na stole - leci mu krew z nosa ciurkiem. Nie wiadomo czy to nie FIP... Kciuki!
MIKUŚ pisze:Relacja z frontu ŁEZKA
- test na białaczkę (-)
- morfologia w porządku
- biochemia: trzustka, wątroba, nerki (OK!)
- RTG ogona - ogon zwichnięty u podstawy, nie będzie mogła go podnosić, ale zostaje
- sterylizacja (nie było ciąży)
- LEWE OKO: rogówka wycięta, spojówka rozcięta, 3 powieka usunięta (pole widzenia w formie odcieni, kolorów)
- PRAWE OKO: jaskra, całkowicie zniszczona struktura gałki ocznej, rogówka zcieńczała-niemożliwa do usunięcia, powieka usunięta (pole widzenia w formie rozmazanego obrazu)
Z tego wynika że osiągnęliśmy wszystko czego oczekiwaliśmy od Łezki. Będzie widzieć!!!
Stan zdrowia bardzo dobry
Teraz pozostaje Nam tylko sobie życzyć by Kiler od Manii zakochał się w nowej koleżance
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek, squid i 360 gości