Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Kotka mialaby Dt w Bytomiu ale szukamy transportu
Mara S pisze:mar_tika pisze:Kotka mialaby Dt w Bytomiu ale szukamy transportu
jak coś to w niedzielę mogę zawieźć....
Mara S pisze:Mała triśko-szylkretka na DT u pani Oli po kroplówkach byla ok, a wczoraj po pracy zastaliśmy ją z żywo-krwawą wydzieliną z dupki. Dostała lek przeciwkrwotoczny i spędziła noc w Almavecie.... Nie wiecie ile czasu ona jest już w schronisku? Czy inne koty ze schronu też miewają takie krwawienia - nie kupa z krwią tylko jakby sama krew bardziej?
Mała szara kulka ma KK - leki póki co pomagają
mar_tika pisze:Dziś kupy były oki.Nie ma ostrych biegunek jeżeli już to takie kupy budyniowate, ale nie jest ich dużo.
Wczoraj do schr trafiło 5,czy 6 maluszków ok 6 tygdniowych .maluchy siedzą na katarowni.
Dziś trafiły 3 kociaki ok 3 mies.Dwie śliczne trikolorki i czarnuszek.
Lula(przyszła do schr w maju) jest w tragicznym stanie od niedzieli nie je ,jest sucha jak patyk.Przypuszczam że to Fip.
W schronisku tragedia nie ma jedzenia,ani dla małych kotów,ani dla dorosłych(byłam z p.basią w ogólnym magazynie).Koty są głodne zwłaszcza maluchy ktore nie zjedzą suchej karmy dla dorosłych kotów!!!!Rozmawialam z kierownikiem ostatnio zamówione było jedzenie za 400zł wszystko poszło.Dziś przy mnie domówili jedzenia za 200zł.Nie wiem na ile starczy![]()
Jeżeli ktokolwiek może jakoś pomóc to będziemy wdzięczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 820 gości