Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2012 14:51 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

dyzur spoko piszecie ze pimpus da sie poglaskac i wogole to znaczy ze z jakiegos powodu mnie nie lubi bo fuczy po mnie i bije kot mnie nie lubi :cry:

Być może czuje od Ciebie zapach innego kota i dlatego tak reaguje.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw maja 24, 2012 15:30 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Wrzuciłam zdjęcia Kingi na Picasa

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw maja 24, 2012 15:39 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:
dyzur spoko piszecie ze pimpus da sie poglaskac i wogole to znaczy ze z jakiegos powodu mnie nie lubi bo fuczy po mnie i bije kot mnie nie lubi :cry:

no przeciez kazdy z nas ma w domu kota a tylko na mnie werczy :roll:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw maja 24, 2012 17:55 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 24, 2012 17:55 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:
Axa76 pisze:

No więc widocznie akurat Twój go niepokoi ;) Taka hipoteza tylko.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw maja 24, 2012 18:36 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Paweł ostatnie zdjęcie BOMBA :!:

mar_tika

Post » Czw maja 24, 2012 18:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Zajrzałam do albumu, przybyło zdjęć Shilli, ale opis to właściwie żaden. Czy kotka jest przeznaczona do adopcji, czy jak? Gdzieś widziałam na wątku informacje o planach z nią związanych, ale teraz nie mogę znależć. Może ktoś mi podpowie?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw maja 24, 2012 18:43 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw maja 24, 2012 18:45 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Axa76 pisze:
herzpl pisze:
Axa76 pisze:

No więc widocznie akurat Twój go niepokoi ;) Taka hipoteza tylko.

to w takim razie potwierdza sie teza ze koty ni8e lubia rudych braci widac wyczuwa na kilometr rude futerko :kotek:

herzpl

Post » Czw maja 24, 2012 18:46 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

elape pisze:Zajrzałam do albumu, przybyło zdjęć Shilli, ale opis to właściwie żaden. Czy kotka jest przeznaczona do adopcji, czy jak? Gdzieś widziałam na wątku informacje o planach z nią związanych, ale teraz nie mogę znależć. Może ktoś mi podpowie?

Napisałam pw

mar_tika

Post » Czw maja 24, 2012 19:25 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Złociutcy i Złociutkie!
Opisy są uzupełnione posłałam Martice, jeśli będą OK wg niej, to zostaną wmiksowane na picasę, dla Shili też jest. Siedzą już odnowione na FB i na stronie u p. Iwony.

Herz, jeśli Cię to pocieszy - mnie Pimpek też nie lubi :D ale ja jego tak :)
Pimpek za to zakochał się w Aange :)

Cudowne są te zdjęcia tymczasów Mikusia! :1luvu: Od razu biorę i wsadzam gdzie się da! Paris słodka podrosła :) i dalej jest taka urocza...
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw maja 24, 2012 19:34 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Wrzuciłam opis Klary,Walerki i Ksawerego .Opisy są świetne :ok: Bercika opis zostawiłam stary bo jest ok.Ela wrzuci swój opis Shilii.Rozumiem że Pimpuś trafi po leczeniu do Iwoo ,a co z Glutkiem :?: .Jemu też trzeba coś sklecić i powoli oglaszać .
Hidi jak się coś dowiesz to wrzuć mi info na gg

mar_tika

Post » Czw maja 24, 2012 20:03 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Martika, dzięki! :P
Jest opcja adopcji Pimpusia przez dziewczynę, która ma już białaczkowca, Iwo i Basia wiedzą. Zapomniałam, że nie masz FB, tam się wszystko odgrywa. Zbierzmy najpierw pełny opis Gutka:
Czarny kocurek pełnojajeczny, ok.10-letni... Znaleziony pod balkonem (Romeo!) jednego z bloków - ale nie pamiętam gdzie - cierpiący na zapalenie ucha i zapalenie płuc, z powiększonym sercem i chorymi nerkami. Podjęto leczenie kocurka i ustalono dietę nerkową. Bardzo łagodny, barankuje, głośno mruczy prosząc o głaski (mruczy już kiedy ktoś zbliża się do boksu), wystawia śmiesznie języczek, bardzo wdzięczne stworzenie. Zdecydowanie nakolankowiec. Nie odnotowano niechęci do innych kotów, które znalazły się w pobliżu jego klatki (ciekawskie ryjki). Obecnie leczenie świerzbowca.

Chciałabym, żeby szybciej wyzdrowiał, chociaż to kichanie... Za długo siedzi w tym boksie :(
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw maja 24, 2012 20:07 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:Martika, dzięki! :P
Jest opcja adopcji Pimpusia przez dziewczynę, która ma już białaczkowca, Iwo i Basia wiedzą. Zapomniałam, że nie masz FB, tam się wszystko odgrywa. Zbierzmy najpierw pełny opis Gutka:
Czarny kocurek pełnojajeczny, ok.10-letni... Znaleziony pod balkonem (Romeo!) jednego z bloków - ale nie pamiętam gdzie - cierpiący na zapalenie ucha i zapalenie płuc, z powiększonym sercem i chorymi nerkami. Podjęto leczenie kocurka i ustalono dietę nerkową. Bardzo łagodny, barankuje, głośno mruczy prosząc o głaski (mruczy już kiedy ktoś zbliża się do boksu), wystawia śmiesznie języczek, bardzo wdzięczne stworzenie. Zdecydowanie nakolankowiec. Nie odnotowano niechęci do innych kotów, które znalazły się w pobliżu jego klatki (ciekawskie ryjki). Obecnie leczenie świerzbowca.

Chciałabym, żeby szybciej wyzdrowiał, chociaż to kichanie... Za długo siedzi w tym boksie :(

kocham bezgranicznie tego glucia i gdyby nie to ze mam lebiode w domu juz bym go wziela na DM

herzpl

Post » Czw maja 24, 2012 20:35 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Martusiu, bardzo mi się podoba opis Shilli autorstwa Wiiwii. Jest taki ciepły i żartobliwy. Dlatego proszę, wstaw ten opis do albumu. Wiiwii, podziwiam Twoje "pióro". Czasami uda mi się coś nieżle napisać, ale tym razem przy Tobie nie mam szans. Gratulacje!!! :ok:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]