Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:
...a teraz udam się znowu dręczyć Rudiego i dziewczynkę-pingwinkę Pindzię![]()
przekonywaniem że nie warto umierać
![]()
![]()
![]()
Jus87 pisze:Strasznie mi żal tych dwóch przestraszonych kiciów... A mój TŻ rano następnego dnia się przyznał, że się upił z żalu nad nimi ale przecież on nie lubi kotów![]()
Smarti czy kicie zaczęły coś jeść? strasznie nam leżą na serduchu...
smarti pisze:Jus87 pisze:Strasznie mi żal tych dwóch przestraszonych kiciów... A mój TŻ rano następnego dnia się przyznał, że się upił z żalu nad nimi ale przecież on nie lubi kotów![]()
Smarti czy kicie zaczęły coś jeść? strasznie nam leżą na serduchu...
![]()
akurat
- też w to nie wierzymy
![]()
właśnie przyszłam od nich-metodą tulenia na kolanach na palcu wciskam do pysia śmietankę + conva+ rehydrating+ hepatil+ biogen- jakoś strzykawą jeszcze nie mam sumienia-dziś spróbuję relanium..
Jamkasica-on jest awanturnik do Limonki i do Bodzia-chce ich odpędzać od michy bo nie rozumie że mu nie wolno-ale ciekawe czemu tylko ich![]()
a Limonka to panna z charakterkiem-nie pozwoli sobie na żadne zaglądanie do michy![]()
Śnieżynka dziś ostatni przeglądzik ma-czuje się świetnie i tylko świr jej w głowie-a jutro urinary pod paszkę i przebierać łapusiami do nowego życia z Mańkiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zozi po kolei traci swoje panny-ogólnie rozczarował się do kobiet i ...na całe szczęście zadufał się w Fuńku-istny brokebak mountain
![]()
![]()
![]()
Alareipan-czy zrobisz mi PA na Gocławku dla Gimliaczka u b. miłej pani która potrzebuje porad m.in. co do siatki rybackiej??
Marzenia !! dzięki![]()
![]()
![]()
smarti pisze:ok to rozumiem-skorzystam ze swojego.
pyt-czy w takiej promocji co ten benek którego mam jest jakiś bardziej zbrylający![]()
![]()
mam już od Marzeni relanium-idziemy zapodać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EdytaB_a pisze:na co to relanium
Marzenia11 pisze:EdytaB_a pisze:na co to relanium
na apetyt i trochę "odpręża" - ale może być podawany maks 3 dni.
Przetestowałam na mojej rezydentce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 77 gości