cz.V Kocia Przystań. Sezon otwarty - tniemy bezdomność!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 15:04 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

LUDKI :!: :!: ale mam wiesci aszka to nie ta sama dzisiaj nie fuczala nie warczala i uwaga dopominala sie o mokre dalam jej wiecej niz zwykle zjadla wszystko i dala sie poglaskac 8O
mam pytanie czy grzyb boli :?: bo dzis mialam na rekach filemone mruczala tulila sie a jak zaczelam jej smarowac grzyba to mi sie wyrwala i uciekla :?
cos wybitnie brudzi sie podloga za kotara przy drzwiach nie moglam jej dzisiaj domyc ale dalam rade

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lut 28, 2012 16:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Ok, idę dzisiaj na dyżur wieczorny :) Już nie mogę się doczekać jak zobaczę nowe kotki :)
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Wto lut 28, 2012 16:05 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

A co do Aszki, to ona chyba ma takie humory... Mi się też ostatnio dała pogłaskać, a potem ktoś pisał, że znowu dzika...
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Wto lut 28, 2012 18:03 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

a jak zaczelam jej smarowac grzyba to mi sie wyrwala i uciekla :?
E, chyba nie boli, na pewno może swędzieć, a smarowanie piec, szczypać.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lut 28, 2012 19:29 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Wróciłam, ale na samym początku muszę się przyznać, że ZAPOMNIAŁAM WŁĄCZYĆ ASZCE PODUSZKI :( :( Forgive me.... :oops:

Co do Aszki- czasami jeszcze zafuczy, ale daje się głaskać, drze mordkę i upomina się o głaskanie. Byłam z przyjacielem- zakochał się w Aszce i cały czas ją głaskał :D
Aszka biedactwo to oczko wygląda coraz gorzej...

Dziczka zrobiła sobie mały spacerek, natomiast Ksawery leżał stulony i wyglądał, jakby się bał... :(

Kenele dorwały papier toaletowy i jak weszłam to stwierdziłam, że przez kociarnię musiał przejść jakiś różowy huragan. Wszystko różowe :mrgreen:

Mój Jankeś tulił się jak zwykle :1luvu: A Filemona faktycznie się wyrywa przy smarowaniu, ale nie ma tak łatwo, przytrzymałam ją i posmarowałam.

Dyżur ranny- uwaga, woliera na wolności :wink:

A i jutro podrzucę po południu żarówki 40WAT na prośbę MIKUSIA :ok:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Wto lut 28, 2012 19:39 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Mam WAŻNĄ PROŚBĘ!!!
Proszę nie piszcie o kotce Filemona. Proszę posługiwać się jedynie jej nowym imieniem roboczym AMELIA. Sprawa jest bardzo ważna. Nie zapominajcie się!!!

Wiemy o co chodzi, a dla nie wtajemniczonych - po prostu zmieniliśmy imię kotce. Wymaga tego sytuacja.
MIKUŚ

Post » Wto lut 28, 2012 19:40 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

skoro woliera na wolnosci to mam nadzieje ze wczasowicze sa w kenelu :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto lut 28, 2012 19:42 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Marta myślałam że padnę --> WCZASOWICZE :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto lut 28, 2012 19:43 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

herzpl, tak tak, Kenelki siedzą w kenelu, Aszka i Hathor w boxach.

Widzę, że jest luka w dyżurach w sobotę po południu- mogę przyjść :ok:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Wto lut 28, 2012 19:44 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

powiedzcie , a wiadomo co z Gingerem?

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Wto lut 28, 2012 19:50 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

ilka;) pisze:herzpl, tak tak, Kenelki siedzą w kenelu, Aszka i Hathor w boxach.

Widzę, że jest luka w dyżurach w sobotę po południu- mogę przyjść :ok:

Dyżur Twój.

Ginger......nie mam wieści od rana. Wczoraj było już bardzo źle z Nim. :?
MIKUŚ

Post » Wto lut 28, 2012 19:53 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

wiiwiii, mar_tika tworząc nowe ogłoszenia dla Ameli pamiętajcie że jest Amelią :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lut 28, 2012 20:27 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Dziewczyny podrzuciłam pierwszą turę czystego prania ,proszę rozpakujcie je.Jutro wieczorem dowiozę drugą .
Z Ksawerym kiepsko.Jak byłam wszystkie koty aktywne ,oprócz Ksawerego.Spał na półce i kompletnie nie reagował.Jestem za tym żeby Ksawery jechał na pierwszy DT ktory się zgłosi.
Marta jeżeli się zdecydujesz wziąć Ksawerego to przecież jakoś Kp będzie partycypować w kosztach ewentualnego leczenia.Bo na jedzonko i żwirek chyba wyrobisz :mrgreen:

Co z Hator.Jest już tydzien po sterylce ?Może ją dać do woliery?

Aszki oczko rzeczywiście łzawi ale może jak nie ma wydzieliny ropnej narazie nie stresujmy jej zakrapianiem .Po niedzieli trzeba ją ciachnąć jak spadnie poziom hormonów powinna się troszkę wyciszyć .

ilka trzymam kciuki za twoja koteczkę :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lut 28, 2012 20:28 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

A wczoraj Ksawery tak ładnie się miział...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto lut 28, 2012 20:31 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla KSENI!!

Axa76 pisze:A wczoraj Ksawery tak ładnie się miział...

Kurcze nie sama nie wiem co z nim jest :roll: Ja go nigdy nie widziałam swobodnie chodzącego po wolierze.Zawsze gdzieś lezy wciśnięty w koc lub wbity w kąt :(
Dzis byłam z dogo maniaczką w kociarni .Irka oczywiście wybiegła na spotkanie ,było miziu miziu ,a później pac łapką .Ot taka nasza Irka jest :wink: Baba z charakterkiem i tyle :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto lut 28, 2012 20:33 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]