Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:Ale wystarczy ją zlać domestosem. W wannie da się dokładnie ją przetrzeć. W rękawiczkach tylko.
Chiara pisze:Chiara pisze:Właśnie dopisałam do listy sześć kotek i dwa kocurki z Ustronia. O pomoc poprosił zięć ich opiekunki, która stara się dbać o koty i podawać im proverę, ale niestety pieniędzy na tabletki czasem brakuje. Pan nie powiedział wprost co się potem dzieje z kociakami, zasugerował tylko, że nic dobrego...![]()
Udało się znaleźć lecznicę, która wysterylizuje kotki w niższej cenie!Także
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sześć kotek już się pakuje na sterylkę, zdjęcia wkrótce.
Chiara pisze:Chiara pisze:Chiara pisze:Właśnie dopisałam do listy sześć kotek i dwa kocurki z Ustronia. O pomoc poprosił zięć ich opiekunki, która stara się dbać o koty i podawać im proverę, ale niestety pieniędzy na tabletki czasem brakuje. Pan nie powiedział wprost co się potem dzieje z kociakami, zasugerował tylko, że nic dobrego...![]()
Udało się znaleźć lecznicę, która wysterylizuje kotki w niższej cenie!Także
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sześć kotek już się pakuje na sterylkę, zdjęcia wkrótce.
Trzy pierwsze kotki z Ustronia:
*anika* pisze:Bardzo proszę o pomoc![]()
viewtopic.php?p=10219139#p10219139
Oczywiście do sprawdzenia- nie znam osoby.
Potrzebne wsparcie na kastrację jednej kocicy + ewentualnie jednego kocurka.
Sosnowiec. Dziewczyna, która założyła wątek ma 16 lat i nie ma własnych funduszy.
kicikicimiauhau pisze:Witam.
Jutro na swój teren wraca Bezogonka, która była sterylizowana w ub. poniedziałek.
Dzisiaj niestety nie udało się nikogo złapaćDwie półdzikie nie przyszły, a próba chwycenia Łatki spełzła na niczym
Małpa wyrwała się z rąk i z oprychaniem uciekła
winowajczyni:
Następna próba w czwartek, a jeśli by się nie udało (odpukać w niemalowane), to w poniedziałek...
A co do Sosnowca - zdaje mi się, że dr Ewelina Pałys tnie i dobrze, i tanio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1765 gości