ZAGINĄŁ KOT!
*Pręgowany , białe łapki.
*4 lata, kastrowany.
Zaginął 5.03 około godz. 22, w okolicy BUMARU (ul.Chodkiewicza).
Reaguje na imię DYZIO.
Bardzo proszę o pilny kontakt jeżeli ktoś go znalazł lub widział – nr: 503964132

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
keshet pisze:Mi jak kamień w wodę przepadły dwa koty Franek 2 stycznia br(biało czarny 4 lata) i Ludvik 6 marca br(rudy z białą mordką,krawatem i białymi skarpetkami 5lat),szukam desperacko wszędzie gdzie się da,fundacje schroniska w całym mazowieckim i nic.Nigdy nie zdażyło się żeby znikaly na noc.wypuszczałam ich zawsze wieczorem bo dokarmiam ptaki,wiadomo o co chodzi. Tym bardziej za czesto się nie szwendały bo moje koty panowie, to prawdziwe kocie mamki, włącznie z toaletą,tyle że bez mleka (dwa przecinki ogrniam dokarmiając z sukcesem)i nagle trach jednego nie ma i drugiego.Są wykastrowane,przyjacielskie przytulaki, sasiedzi ich uwielbiali i też pomagają szukać.
Lokalizacja Warszawa wawer
Katrin82 pisze:ZAGINIONY KARMEL!!!
PROSIMY O POMOC!!!
W Warszawie na Mokotowie (Wyględów), 8 kwietnia 2014 w okolicach ul. Etiudy Rewolucyjnej zaginał 8 miesięczny rudo-biały kocur. Na szyi miał czerwoną obrożę na której po wewnętrznej stronie napisane było jego imię: Karmel oraz numer telefonu do właściciela. Kot jest zdrowy, ufny, przyjacielski, nie był jeszcze kastrowany. Dla znalazcy nagroda pieniężna!!!!!!!!
Bardzo prosimy o kontakt 600-295-585 lub
katarzyna.kubiak82@gmail.com
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10156080_837171332968162_5695532289115885626_n.jpg
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 84 gości