"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 7:34 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kasiu, czym ty te koty karmisz że na zielono pawikują 8O
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 16, 2012 14:29 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Pewnie roślinkę jakąś zeżarly..?

Edit: Ktoś mi zrobił kupę do torebki!!!! :crying:

Do torebki, którą dwa dni temu wyprałam..i się cieszyłam, że w końcu wyschła (torba gruba i skórzana, schcnie baaardzo wolno). Cud, że jeszcze nie zdążyłam powkładać do środka moich rzeczy, tylko leżały w siatce obok...
No jak ja dziś do pracy pójdę?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon sty 16, 2012 15:59 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

KaleidoStar pisze:Pewnie roślinkę jakąś zeżarly..?

Do torebki, którą dwa dni temu wyprałam..i się cieszyłam, że w końcu wyschła (torba gruba i skórzana, schcnie baaardzo wolno). Cud, że jeszcze nie zdążyłam powkładać do środka moich rzeczy, tylko leżały w siatce obok...

Z gównianą torebką :?: :?: :?: :?:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon sty 16, 2012 18:12 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Z foliową siatką? :| Jesuuu co tu na tym wącie się naczytam to jestem przerażona 8O 8O co te Wasze koty wyprawiają.Czy znalazł się winny?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sty 16, 2012 19:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Roślinek już u mnie dawno niet :twisted: Ostatniego storczyka razem z doniczką załatwił mi był niedawno Miszcz Kropencjusz... :evil: :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sty 16, 2012 19:50 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dość mam mojego Miśka, który chyba siada dopiero po sikaniu - wychodzi z kuwety z mokrymi porteczkami, do których ślicznie przyczepia się mokry żwirek i trzeba go ciągle czyścić :mrgreen:

I skubany tak się jeszcze nauczył, że przychodzi i miauczeniem domaga się obsługi :!:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon sty 16, 2012 20:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

po cos ten personel jest nie? :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon sty 16, 2012 20:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

alma_uk pisze:po cos ten personel jest nie? :wink:

No jest :ryk:

Ale czasami mógłby sam zrobić ze sobą porządek - podobno koty to takie czyścioszki :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Pon sty 16, 2012 20:47 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

ksb pisze:

Ale czasami mógłby sam zrobić ze sobą porządek - podobno koty to takie czyścioszki :mrgreen:

sadzac po ilosci zwiru rozprowadzanego przez mojego gornika na lapach, to tylko sa niecne przypuszczenia, ze koty to takie czyscioszki :wink:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon sty 16, 2012 20:49 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ale nas oszukali - człowiek naczytał się o ich czystości, a tu masz babo kota :ryk: :ryk:
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto sty 17, 2012 5:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wpakowałam co się dało w kieszenie, jedzenia nie brałam, bo w pracy dwie chińskie zupki awaryjne miałam.. a torba znowu wyprana i schnie :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto sty 17, 2012 13:27 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

KaleidoStar pisze:Wpakowałam co się dało w kieszenie, jedzenia nie brałam, bo w pracy dwie chińskie zupki awaryjne miałam.. a torba znowu wyprana i schnie :P

One poprostu dbają o Twój kręgosłup. Bo jak wygląda i ile waży damska torebka, to na ogół wiadomo. A tak równomiernie obciążone kieszenie i szafa gra!

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Wto sty 17, 2012 14:34 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

True, moja torebka to czarna dziura jest, calkiem jak z tej historyjki:
http://www.po-land.pl/?p=45375

KaleidoStar

Post » Wto sty 17, 2012 14:39 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

ksb pisze:

ale o co Ci chodzi 8O , przecież zadbał o swoją czystość: przyszedł do Ciebie, cobyś go do wspomnianej czystości doprowadziła, czyż nie? :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sty 17, 2012 14:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mar9 pisze:
ksb pisze:

ale o co Ci chodzi 8O , przecież zadbał o swoją czystość: przyszedł do Ciebie, cobyś go do wspomnianej czystości doprowadziła, czyż nie? :mrgreen:

Ponarzekałam zgodnie z tytułem wątku :D

Personel tak czasami musi :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

[poprzednia][następna]