Kocuria pisze:zlloty, bo połowa sukcesu ogłoszenia to zdjęcia, a tą połowę macie obstawionąsuper!
a truskawka znalazła domek. domek jest fajny. przekazanie kota po weekendzie, jak robert wróci.
Nie wierzę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:zlloty, bo połowa sukcesu ogłoszenia to zdjęcia, a tą połowę macie obstawionąsuper!
a truskawka znalazła domek. domek jest fajny. przekazanie kota po weekendzie, jak robert wróci.
Tosza pisze:Kocuria pisze:zlloty, bo połowa sukcesu ogłoszenia to zdjęcia, a tą połowę macie obstawionąsuper!
Nie wierzę!
Zlloty pisze:iskra666 pisze:Lutra.. ja tam czuję, że się uda z małą,zobacz, taki jakiś zbieg okoliczności..mam przeczucie, że będzie ok![]()
Kocuria ma 100% racji.. piękne zdjęcia, to połowa sukcesu, przecież przez net ludzie zakochują się w zwierzakach właśnie dzięki zdjęciom, potem dopiero czytają opisy.
Nie zgodzę się. Gdy szukałem drugiego kota, to jak ognia unikałem aukcji AFN (nie miałem wtedy pojęcia, co to AFN, ale z opisów wynikało, że zajmują się tylko jakimiś chorymi i pokrzywionymi kotami) na allegro z uwagi na pełne żalu i dramatu "ocalony od śmierci, czy ktoś da mu odrobinę miłości?". Na mój gust jest zdecydowany przesyt tego typu opisów - jeśli szukam kota to po to, żeby dawał mi co nieco radości, a nie był emocjonalnym obciążeniem.
Ale to tylko moje zdanie.
gonia_krak pisze:Skoro w każdym kątku po kociątku to ja chciałam przedstawić Kiciolinę znajdę która najprawdopodobniej będzie moja skoro się przyczapiła prawie miesiąc temu i nie w głowie jej zmienić miejsce odwiedzin a raczej zamieszkania![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google Adsense [Bot] i 121 gości