KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 22:05 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

I tu wpłaty na nasze konto od 01.07.2011r. napisałam skrótami żeby nie naruszyć ustawy o ochronie danych osobowych :mrgreen: wszystkim darczyńcom bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu:
100zł Ilona T. Katowice
150zł Katarzyna W. Kraków
10zł Axa 76
10zł Piotr i Anna P. Koźmin Wlk.
20zł Henryka G. Będzin
10zł Romana Sz.-S. Sosnowiec
60zł Majorka
50zł Piotr J. Sosnowiec
10zł bubor
10zł Anna P. Sosnowiec
20zł Anna Sz.-S. Sosnowiec
30zł Małgorzata W. Sosnowiec
20zł Alenor bazarek
30zł Bożena O. Wiśniew
20zł Anna M. Kraków
40zł Tomasz K. Sosnowiec
30zł Maria J. Kraków
15 zł Piotr O. Sosnowiec
50zł majencja
50zł gosiakot od Anny B.
200zł gosiakot
50zł Aleksandra, Wiesław G. Sosnowiec
30zł Ilona S. Jarosław
500zł majencja
50zł Agnieszka R. Sosnowiec
30zł Paweł K. Sosnowiec
200zł Filomen
20zł Anna M. Zabrze
jeszcze raz wszystkim sedecznie dziękujemy w imieniu naszym i naszych kociatych :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 21, 2011 22:07 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

jadziaII pisze:Czy ta sobota 23.07 rano jest obstawiona czy nie bo juz sie pogubilam.

Nie jest obstawiona :(

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 22:31 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:
jadziaII pisze:Czy ta sobota 23.07 rano jest obstawiona czy nie bo juz sie pogubilam.

To mnie wpisz :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw lip 21, 2011 22:36 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

jadziaII pisze:
terenia1 pisze:

To mnie wpisz :lol:

Jadziu :1luvu: czyli ten tydzień mamy obstawiony dziękuję :D

terenia1

Post » Czw lip 21, 2011 22:53 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Na to by wygladalo, a w przyszlym bedziemy sie martwic :roll:
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lip 22, 2011 7:14 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mały Fuksik wymiotuje po jedzeniu - będę musiała jechać z nim do Almavetu :( Poza tym radosny, rozbawiony i rozkoszny :)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 22, 2011 7:58 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

terenia1 pisze:Odwiedziłam Miodka - wymiziałam, wygłaskałam i wycałowałąm pysio :1luvu: to taki cudny kociak :1luvu: wygląda na oko dobrze mądrala jest spokojny, nie drze się nie płacze jakby wiedział , że to dla jego dobra. Wygląda dobrze macha ogonkiem :) kurcze żeby się wszystko z nim udało :(
Jak coś trzeba myśleć o domku tymczasowym dla Miodka on nie może wrócić na kociarnię :(
.

Miało być - ŻADNYCH NOWYCH TYMCZASÓW - a jednak w tym przypadku odstępuję od swoich własnych obietnic i jeżeli Miodzio niema gdzie iść na D.T. to już go zapraszam (tylko proszę mnie doinformować czy nie zarazi innych kotów które są u nas :wink: )
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lip 22, 2011 8:19 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Wiesiu właśnie miałam pisać ze szukać będziemy domku dla Miodzia, tylko jeśli się uda go uratować, ale przez 2-3 miesiące musi być na specjalistycznej diecie. Nie będzie mógł jest normalnego jedzenia. Na razie idzie na weekend do Pani Moniki do domu :D .

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt lip 22, 2011 8:36 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kropeczka13 pisze:
terenia1 pisze:Odwiedziłam Miodka - wymiziałam, wygłaskałam i wycałowałąm pysio :1luvu: to taki cudny kociak :1luvu: wygląda na oko dobrze mądrala jest spokojny, nie drze się nie płacze jakby wiedział , że to dla jego dobra. Wygląda dobrze macha ogonkiem :) kurcze żeby się wszystko z nim udało :(
Jak coś trzeba myśleć o domku tymczasowym dla Miodka on nie może wrócić na kociarnię :(
.

Miało być - ŻADNYCH NOWYCH TYMCZASÓW - a jednak w tym przypadku odstępujwę od swoich własnych obietnic i jeżeli Miodzio niema gdzie iść na D.T. to już go zapraszam (tylko proszę mnie doinformować czy nie zarazi innych kotów które są u nas :wink: )

Wiesiu i Jadziu dziękuję Wam za tę decyzję wiem że po ostatnich przejściach mieliście już dość .informuję że koszty leczenia Miodka i specjalnej diety biorę na siebie no i Miodek ma też jeszcze drugą opiekunkę Majorkę więc myślę że razem damy radę bo ratowanie tego kociaka to wyzwanie pod każdym względem

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt lip 22, 2011 8:38 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

gosiakot pisze:Tereniu ,tak jak wcześniej deklarowałam ja zapłacę za leczenie Miodka. Proszę jedynie o przedłużenie terminu zapłaty po 5 sierpnia , bo na razie jestem bez kasy.

Majorka pisze:Ja się dorzucę do rachunku za Miodzia, tylko proszę o podanie kwoty, jaką trzeba zapłacić za jego leczenie.

Bardzo, bardzo dziękuję :1luvu:
Jeśli chodzi o kwotę pewnie dopiero będę znała dokładnie przy wystawieniu następnej faktury, Pani Doktor wystawia fakturę za pewien okres i do faktury podłącza szczegółową rozpiskę z imieniem kociaka, kwotą i za co. Złoży się w przypadku Miodka kwota za operację, szpitalik, leki, i pewnie jakieś specjalistyczne jedzenie. To tak wstępnie.

terenia1

Post » Pt lip 22, 2011 11:45 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

po dyżurze :
Burasia, którą wczoraj przywiozła Terenia nie je. Wieczorem chyba trzeba będzie ją nakarmić. Pozostałe w porządku.
część zdrowa:
Zuzia atakuje Ines i Leę, Józio przestał być bierny i teraz atakuje Nadię, Nadia atakuje wszystkie, a Gracja chodzi i "warczy" Nie wiem czy ta pogoda tak na nie wpłynęła, ale dzisiaj co chwilę wybuchały jakieś awantury.
Lea to bardzo spokojna koteczka,trzyma się z trochę z boku bo boi się innych kotów. Nadia ma taki sam charakter jak Nelka, uwielbia się miziać ale nie toleruje innych kotów.
Nadia i małe buraski mają uszy do czyszczenia. Kartotekę Gremlinów trzeba trzymać w szafce, bo koty się nią zaopiekowały w wyniku czego znalazłam ją dopiero przy myciu podłóg pod kocią "kanapą".
Paszteciki z Winstona smakowały wszystkim a najbardziej to chyba Smole bo nie umiałam spokojnie im nałożyć tak się domagała.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt lip 22, 2011 12:08 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Przepraszam za prywatę, ale może ktoś może pomóc? Chodzi o Czeladź od strony Sosnowca:

viewtopic.php?f=1&t=130682&start=0
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 22, 2011 15:45 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

XAgaX pisze:Przepraszam za prywatę, ale może ktoś może pomóc? Chodzi o Czeladź od strony Sosnowca:

sama w weekend muszę złapać kotkę w Czerwionce - Leszczynach :( na sterylke

może znajdziesz kogoś z transportem a w Lupusie można pożyczyć klatkę łapkę i złapać kotkę. Jak ją przetrzymacie po zabiegu, to mozemy ją wysterylizować

Filomen

Post » Pt lip 22, 2011 15:46 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

balbina38 pisze:po dyżurze :
Burasia, którą wczoraj przywiozła Terenia nie je. Wieczorem chyba trzeba będzie ją nakarmić. Pozostałe w porządku.
część zdrowa:
Zuzia atakuje Ines i Leę, Józio przestał być bierny i teraz atakuje Nadię, Nadia atakuje wszystkie, a Gracja chodzi i "warczy" Nie wiem czy ta pogoda tak na nie wpłynęła, ale dzisiaj co chwilę wybuchały jakieś awantury.
Lea to bardzo spokojna koteczka,trzyma się z trochę z boku bo boi się innych kotów. Nadia ma taki sam charakter jak Nelka, uwielbia się miziać ale nie toleruje innych kotów.
Nadia i małe buraski mają uszy do czyszczenia. Kartotekę Gremlinów trzeba trzymać w szafce, bo koty się nią zaopiekowały w wyniku czego znalazłam ją dopiero przy myciu podłóg pod kocią "kanapą".
Paszteciki z Winstona smakowały wszystkim a najbardziej to chyba Smole bo nie umiałam spokojnie im nałożyć tak się domagała.

mam nadzieję, że na zdrowej nie trzeba będzie ścierać krwi ze ścian :roll:

Filomen

Post » Pt lip 22, 2011 15:49 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Filomen pisze:
XAgaX pisze:Przepraszam za prywatę, ale może ktoś może pomóc? Chodzi o Czeladź od strony Sosnowca:

sama w weekend muszę złapać kotkę w Czerwionce - Leszczynach :( na sterylke

może znajdziesz kogoś z transportem a w Lupusie można pożyczyć klatkę łapkę i złapać kotkę. Jak ją przetrzymacie po zabiegu, to mozemy ją wysterylizować

ja będę w Czeladzi dopiero 30 lipca, do tego czasu kotka może urodzić :( dlatego szukam wszędzie, gdzie się da :(

kciuki za Twoją koteczkę :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]